ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.10.12

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η Τρόϊκα ζήτησε να εκκενωθούν ελληνικά νησιά!


Η Τρόϊκα έχει ξεφύγει εντελώς... Η Τρόϊκα έχει ξεφύγει εντελώς...

Tην εκκένωση όλων των ελληνικών νησιών που έχουν έως 150 κατοίκους ζήτησε η Τρόϊκα από την ελληνική κυβέρνηση, όπως μεταδίδει το protothema. Το επιχείρημα των τροϊκανών ήταν ότι επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Κωστής Μουσουρούλης μιλώντας στη Ναυτιλιακή Λέσχη του Πειραιά σήμερα το μεσημέρι ενώπιον tvn  εκπροσώπων της ελληνικής ναυτιλιακής βιομηχανίας, αφήνοντας άφωνους τους πάντες.

«Σε συνάντηση που είχα με εκπροσώπους της Τρόϊκα ως υπουργός, μου ζήτησαν να εκκενώσουμε τα ελληνικά νησιά ,που έχουν μέχρι 150 κατοίκους γιατί επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό» είπε ο υπουργός: «Τους απάντησα άμεσα ότι δεν είστε καλά. Δεν το διαπραγματευόμαστε».

Η συζήτηση επί τους θέματος μετά την άρνηση του υπουργού δεν συνεχίστηκε από τους τροϊκανούς όμως είναι ενδεικτικό των προθέσεών τους αφού ζητούν να ερημώσουν ολόκληρες νησιωτικές περιοχές και ξεριζωθούν χιλιάδες οικογένειες. «Πρότειναn ένα σύγχρονο ξεριζωμό. Δεν πάμε καλά» δήλωσε ένας από τους παρευρισκόμενους σε πηγαδάκι.

Σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, για το θέμα ενημερώθηκαν τα υψηλότερα κλιμάκια της κυβέρνησης.

Εν τω μεταξύ, αμέσως μετά το σάλο που προκλήθηκε με το δημοσίευμα του protothema.gr, η κυβέρνηση και ειδικότερα το υπουργείο Οικονομικών, προσπαθεί να διαψεύσει τον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου, λέγοντας ότι «ουδέποτε τέθηκε από την Τρόικα θέμα εγκατάλειψης νησιών της ελληνικής επικράτειας».

Την ίδια στιγμή, στέλεχος του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου δηλώνει ότι μέλος του τεχνικού κλιμακίου της τρόικας που επισκέφτηκε το υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου την προηγούμενη εβδομάδα σε συνεργασία που είχε με Έλληνες υπηρεσιακούς παράγοντες έθεσε ζήτημα εκκένωσης ελληνικών νησιών με λιγότερους από 150 κατοίκους.

Οι ίδιες πηγές του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου διευκρινίζουν ότι το θέμα τέθηκε εντελώς ανεπίσημα. H συζήτηση ξεκίνησε με την πρωτοβουλία ενός στελέχους του τεχνικού κλιμακίου της τρόικα εν είδη ιδέας του στα πλαίσια της συζήτησης για εξοικονόμηση δαπανών. Οι υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου απέκλεισαν πάντως κάθε συζήτηση, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Επιπροσθέτως, αδιάψευστοι μάρτυρες των όσων είπε ο κ. Μουσουρούλης είναι δεκάδες εφοπλιστές που βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά και άκουσαν με τα ίδια τους τ' αυτιά τα όσα είπε ο υπουργός.

 http://www.vimaonline.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: