ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.10.12

Με προβοκάτσια ψάχνουν να ξεκινήσουν πόλεμο οι Τούρκοι με την Συρία



Αυτοί ήταν και είναι μια ζωή οι Τούρκοι...
Τον όλμο που έπεσε στην Τουρκία έριξαν μισθοφόροι και ήταν αμερικανικής κατασκευής
Πιόνι των ΗΠΑ ο Ερντογάν και επικίνδυνος για την Τουρκία, αφού δέχθηκε την εν ψυχρώ δολοφονία τούρκων πολιτών

Νέες αποκαλυπτικές πληροφορίες, σχετικά με το ποιοι στην πραγματικότητα έριξαν τον όλμο που προσγειώθηκε στην Τουρκία στις 3 Οκτωβρίου, δικαιώνουν την άποψη του δημοσιογράφου Rick Rozoff, όπως την είχαμε παρουσιάσει στο Ας Μιλήσουμε Επιτέλους και επιμέναμε στην οφθαλμοφανή προβοκάτσια, αφού αποτελεί πάγια τακτική των Τούρκων (ας θυμηθούμε τις προβοκάτσιες στην Κύπρο πριν την εισβολή των τουρκικών στρατευμάτων) να δημιουργούν τις συνθήκες πολέμου, όταν οι ίδιοι επιθυμούν να κάνουν πόλεμο στο όνομα της ειρήνης και της ασφάλειας τούρκων ή τουρκόφωνων πολιτών. Βέβαια, οπαδοί των ίδιων πρακτικών εμφανίζονται να είναι και οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, οι οποίες φροντίζοντας για το καλό της παγκόσμιας ειρήνης, έχουν πνίξει την ανθρωπότητα στο αίμα... Και αφού αυτή τη στιγμή οι ΗΠΑ έχουν συμφέρον από την τουρκική στρατιωτική εισβολή στην Συρία, προκειμένου να ρίξουν από την εξουσία τον Άσαντ, όλα επιτρέπονται. Το τραγικό είναι πως ο τούρκος πρωθυπουργός δέχθηκε -έστω και σιωπηλά- την ψυχρή δολοφονία τούρκων πολιτών, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των ΗΠΑ, ενώ γνωρίζει πως την ίδια στιγμή οι ΗΠΑ προχωρούν στην υλοποίηση του διαμελισμού της Τουρκίας.

Στο φως της δημοσιότητας έχουν έλθει πληροφορίες από τουρκική εφημερίδα ότι ο όλμος που έπεσε στην τουρκική πόλη πριν από μια εβδομάδα ήταν προβοκάτσια από τους αντάρτες της Συρίας, προκειμένου να δώσουν στην Άγκυρα αφορμή για στρατιωτική εμπλοκή. Από την επίθεση στην τουρκική πόλη είχαν σκοτωθεί πέντε άτομα και τραυματίστηκαν 15. Η ρίψη του όλμου έγινε η αιτία για ανταλλαγές πυρών πυροβολικού μεταξύ Τουρκίας και Συρίας που συνεχίζονται μέχρι και σήμερα, για έκτη συνεχόμενη ημέρα.


Αρχικά ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών είχε δηλώσει πως επρόκειτο για βλήμα D30 πυροβολικού των 122 χιλιοστών, αλλά σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το RT News, που αναφέρει δημοσίευμα του αρχισυντάκτη της τουρκικής εφημερίδας «Yurt», Merdan Yanardag, ο όλμος ήταν τελικά αμερικανικής κατασκευής, αποκλειστικά σχεδιασμένος για χρήση από το ΝΑΤΟ, τον είχε προμηθευτεί ο τουρκικός στρατός και στη συνέχεια τον έδωσε ως βοήθεια στους ισλαμιστές του λεγόμενου "Ελεύθερου Συριακού Στρατού".
Συντάκτης του πρακτορείου Pan-African Νews Wire δήλωσε στο δίκτυο Russia Today:
"H Toυρκία είναι εδώ και χρόνια μέλος του ΝΑΤΟ δεν αποτελεί έκπληξη ότι οι ενέργειές της εναρμονίζονται με αυτές άλλων νατοϊκών δυνάμεων. Οπότε είναι πολύ φυσικό να έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Η Άγκυρα δεν προβαίνει ποτέ σε καμία στρατιωτική πρωτοβουλία και δεν σχεδιάζει καμιά στρατιωτική τακτική εάν δεν έχει προηγουμένως συνεργαστεί πλήρως με τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ".

Δεν είναι λίγοι αυτοί που φοβούνται ότι η κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί θα οδηγήσει σε περιφερειακή σύρραξη. Μάλιστα, ο πολιτικός αναλυτής Dan Glazebrook δήλωσε στο RT News την άποψή του ότι η Άγκυρα επιχειρεί να παρασύρει το ΝΑΤΟ σε πόλεμο με τη Συρία:

"Από τη μια πλευρά, οι Τούρκοι προσπαθούν να προσφέρουν κάλυψη στους μισθοφόρους για να συνεχίσουν τον πόλεμο, αφού συνειδητοποιούν ότι οι τελευταίοι δεν έχουν σημειώσει παρά ήττες. Ρίχνουν, επομένως, συνεχώς όλμους εναντίον της Συρίας, προκειμένου να μην χάσουν πολλές από τις θέσεις τους. Αλλά, κατά την προσωπική μου άποψη, μέσω αυτών των προκλήσεωνμ επιδιώκουν επίσης να διευκολύνουν το ΝΑΤΟ να επέμβει στην περιοχή, με έναν αιφνίδιο πόλεμο, ο οποίος θα ήταν ίσως το μόνο πράγμα που θα βοηθούσε τους μισθοφόρους να επικρατήσουν".
με πληροφορίες από Russia Today News

Δεν υπάρχουν σχόλια: