ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.10.12

Τσουνάμι made by ΔΝΤ χτυπά τις αγορές


Βουτιά του ευρώ, στο κόκκινο τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια

Τσουνάμι made by ΔΝΤ χτυπά τις αγορές
Η νευρικότητα κυριαρχεί η μεταβλητότητα αυξάνεται και οι δείκτες φόβου σκαρφαλώνουν στα ύψη μετά την έκθεση του ΔΝΤ για την κατάσταση της παγκόσμιας οικονομίας και τις προειδοποιήσεις που απηύθυνε προς τις ηγεσίες της Ευρώπης και των ΗΠΑ. Για πρώτη φορά στα χρονικά το ΔΝΤ ζήτησε από τη Βρετανία να... καθυτερήσει τη λιτότητα, ενώ αναγνώρησε ότι το ελληνικό πρόγραμμα είναι εκτός τόπου και χρόνου. Οι συντάκτες της έκθεσης ζητούν επιτακτικά πολιτικές παρεμβάσεις ενώ εγκαταλείπουν το μοντέλο της αυτορύθμισης των αγορών.
Οι αγορές προσπαθούν να "χωνέψουν" την έκθεση και να αποτιμήσουν δειλά τις νέες διαπιστώσεις στις τιμές των μετοχών. Σίγουρο είναι ότι η προοπτική που δίνει το ΔΝΤ δεν έχει φως αλλά μεγαλύτερο τούνελ. Η έκθεση μπορεί να ερμηνευτεί ως προσπάθεια ηλεκτροσόκ στις αποχαυνωμένες πολιτικές ηγεσίες.
Από την απέναντι πλευρά η πολιτική Μέρκελ με τις διαρκείς καθυστερήσεις επιδεινώνει την κατάσταη και δεν φαίνεται να το κάνει τυχαία. Η Μέρκελ επιβάλει το γερμανικό δόγμα της δημοσιονομικής πειθαρχίας σκοτώνοντας κάθε άλλη άποψη στο στίβο με τα λιοντάρια των αγορών. Η Γερμανία μπορεί να αντέξει και θα συνεχίσει να πετάει τους διαδφωνούντες στην αρένα.
Κάτω από αυτό το πρίσμα οι αγορές δίνουν ιδιαίτερη σημασία στη σημερινή επίσκεψη της Καγκελαρίου στην Ελλάδα και τις δηλώσεις που θα κάνει. Για να αποδεχθεί όμως η Μέρκελ την πρόταση Σαμαρά η Ελλάδα χρειάστηκε να ταχθεί ανυπερθέτως υπέρ της λύσης χωρίς νέα μείωση του χρέους και να αποδεχθεί τους όρους της Γερμανίας.
Ετσι ο Αντώνης Σαμαράς διάλλεξε στρατόπεδο, ήρθε σε κόντρα με την Κριστίν Λαγκάρντ και αγνόησε το IIF που καλούσε για νέα μείωση του Δημοσίου χρέους. 
Αν και η ελληνική κυβέρνηση καλλιεργεί προσδοκίες κρατά χαμηλά τον πήχυ και μιλά συνέχεια για περικοπές. Το παιχνίδι δείχνει ότι αυτοσκοπός είναι ο επικοινωναικός χειρισμός του θέματος και όχι η ουσία και η διαμόρφωση της επόμενης μέρας. Εκεί η κυβέρνηση ενστερνίζεται το δόγμα "έχει ο θεός" και το "ότι βρέξει ας κατεβάσει".
Οι αγορές

Έντονη ανησυχία προκαλεί μεταξύ επενδυτών και αναλυτών η ελεύερη πτώση του ευρώ απέναντι στο δοάριο και η ταυτόχρονη ενίσχυση του αμερικανικού νομίσματος και του πετρελαίου.

Η έκθεση του ΔΝΤ προκάλεσε αναστάτωση και θα συνεχίσει να αποτελεί πηγή αποσταθεροποίησης καθώς όπως φαίνεται στόχος της Κριστίν Λαγκάρντ είναι να χαλάσει τη νεοφολελεύθερη σούπα για λογαριασμό του Ομπάμα.
Οι συνέπειες της ατελέσφορης διελκυστίνδας είναι πολλαπλές και δύσκολα αποτιμήσιμες σε αυτή τη φάση.
Τα χρηματιστήρια αξιών αντιδρούν μουδιασμένα στα νέα αυτά δεδομένα και... τρομαγμένα.
Ευρωαγορές 
FTSE 100
5,828-130.22%
DAX
7,260-310.43%
CAC 40
3,412+50.16%
FTSE MIB
15,582+190.12%
IBEX 35
7,825-650.82%
Stoxx 600
271-00.16%
Ισοτιμίες δολαρίου
Euro
1.29-0.010.53%
Yen
78.29-0.030.03%
Pound
1.60-0.000.16%
Australia$
1.02+0.000.07%
DXY Index
79.74+0.130.16%





» Δείτε όλα τα άρθρα από ΑΓΟΡΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: