ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.10.12

Φοβούνται εκβιασμό του ΔΝΤ και πιστωτικό γεγονός

Φοβούνται εκβιασμό του ΔΝΤ και πιστωτικό γεγονός
Μπορεί Άνγκελα Μέρκελ να έχει πάρει την κατάσταση της κρίσης χρέους στα χέρια της και να διαμορφώνει -επιτυχώς μέχρι τώρα- σφαίρες επιρροής όμως το ΔΝΤ και οι συνοδοιπόροι του δεν φαίνονται διατεθειμένοι να παραδόσουν τα όπλα. Η Κριστίν Λαγκάρντ έθεσε επί τάπητος το θέμα του νέου κουρέματος του ελληνικού χρέους με δημόσια δήλωση της, καθιστώντας σαφή τη βούληση του Ταμείου για άμεση και ολοκληρωτική λύση στο ελληνικό πρόβλημα.
Η επιθετική προσέγγιση της Κριστίν Λαγκάρντ ανοίγει και επισήμως το θέμα του haircut προκαλώντας τις αντιδράσεις της γερμανικής πλευράς η οποία απάντησε δια στόματος Σόιμπλε. Η αύξηση όμως της έντασης και η κλιμάκωση των κινήσεων του ΔΝΤ στη σκακιέρα της κρίσης προκαλεί ανησυχίες στις Βρυξέλλες. 
Όπως επισημαίνουν αξιωματούχοι της Κομισιόν μπορεί η Γερμανία να έχει δέσει τα χέρια του Μάριο Ντράγκι θέτωντάς την ΕΚΤ υπό την επίβλεψη της Κομισιόν και στηρίζοντας τη Bundesbank αλλά το ΔΝΤ έχει δική του ατζέντα, δύναμη, βούληση και υποστήριξη ώστε να αναλάβει δράση και να επηρρεάσει την έκβαση του παιχνιδιού.
Υπό αυτό το πρίσμα στις Βρυξέλλες εκτιμούν ότι αν η Μέρκελ επιμείνει στην άκαμπτη στάση τότε το ΔΝΤ δεν αποκλείεται να διακόψει τη χρηματοδότηση της Ελλάδας. Αυτή την εκδοχή παρουσίασε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Σταθάκης, ο οποίος επεσήμανε την ανάγκη για κούρεμα, κινούμενος στη φρασιολογική γραμμή του ΔΝΤ.
Ενώ λοιπόν το κλίμα για νέο κούρεμα έχει ωριμάσει φαίνεται πως η Κριστίν Λαγκάρντ επιλέγει το δρόμο της μετωπικής σύγκρουσης με την Άνγκελα Μέρκελ. Το ερώτημα είναι αν θα επιμείνει και η Μέρκελ.
Σαφές είναι πάντως πως αν το ΔΝΤ χαρακτηρίσει το ελληνικό χρέος μη-βιώσιμο και δεν χορηγήσει την επόμενη δόση τότε η Ελλάδα θα βρεθεί αντιμέτωπη με νέο πιστωτικό γεγονός
Αν η κατάσταση οδηγηθεί σε αυτό το σημείο τότε η ΕΚΤ θα κληθεί "να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά" αποφασίζοντας τι θα πράξει με τα ομόλογα που κρατά στα χέρια της και τα οποία δεν θα μπορεί να εισπράξει στην ονομαστική τιμή.

 http://www.sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: