ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.10.12

Συνθήκες Χούντας στην Αθήνα

«Έγκλημα» οι διαδηλώσεις, υπό πολιορκία η Αθήνα

Δύσκολα θα αποφευχθούν εκτεταμένα επεισόδια και μάχες στους δρόμους
«Έγκλημα» οι διαδηλώσεις, υπό πολιορκία η Αθήνα
 Πρωτόγνωρες, για την Ελλάδα,  πρακτικές ακολουθεί η κυβέρνηση προσπαθώντας να παρουσιάσει ευνομούμενης και ήρεμης χώρας στην Άνγκελα Μέρκελ. Στο πλαίσιο αυτό, για πρώτη φορά μετά τη χούντα, απαγορεύτηκαν αύριο, Τρίτη, οποιεσδήποτε δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις καθώς και οι πορείες στην Αθήνα. Η πόλη θα τελεί σε κατάσταση πολιορκίας με 7,000 αστυνομικούς, ελεύθερους σκοπευτές και βατραχανθρώπους επί ποδός πολέμου, ενώ θα διεξαχθεί και η άσκηση πολέμου «Αλέξανδρος 2012».
Αμφίβολη είναι όμως η αποτελεσματικότητα των μέτρων που λαμβάνει η κυβέρνηση καθώς ακόμα δεν έχει τοποθετηθεί η αντιπολίτευση, η οποία θεωρείται πολύ πιθανό να αψηφήσει τις απαγορεύσεις και να πραγματοποιήσει πορείες.
Το θέμα της πρωτόγνωρης απαγόρευσης ανάγεται σε μείζον πολιτικό ζήτημα  καθώς , από την πλευρά της αντιπολίτευσης δεν φαίνονται πρόθυμοι να υπακούσουν. 
Αναμένεται, λοιπόν, δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές να κατέβουν στους δρόμους της πρωτεύουσας κόντρα στις επιταγές της κυβέρνησης. Το κλίμα δείχνει να πολώνεται επικίνδυνα και όπως φαίνεται δεν θα αργήσουν να «ανάψουν τα αίματα» μεταξύ των διαδηλωτών και των 7.000 αστυνομικών που επιστράτευσε η Ελληνική Αστυνομία προκειμένου να μην πραγματοποιηθούν επεισόδια. 
Αν η αστυνομία επιλέξει το δρόμο της βίας, έγκυροι αναλυτές εκτιμούν ότι η κλιμάκωση της έντασης δεν θα έχει γυρισμό. 
 sofokleousin.
==============================================
 
 Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία, Η Χούντα δεν τελείωσε το ’73!

Απρίλης 1967. Μια μαύρη μέρα ξημερώνει για την πατρίδα μας. Στρατιωτοφασιστική δικτατορία σκλαβώνει τη χώρα μας στις 21 Απρίλη του ‘67. Άφρονες συνταγματάρχες, με τη στήριξη των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ, βγαίνουν με τα τανκς στους δρόμους της χώρας μας, βάζοντας στο «γύψο» τη δημοκρατία. Το φως του ήλιου της ελευθερίας χάνεται και μαύρα βαριά φασιστικά σύννεφα σκεπάζουν την πατρίδα μας. Εγκαθιστούν ένα ανελεύθερο καθεστώς, επιβάλουν λογοκρισία στην έκφραση και φιμώνουν κάθε αντίθετη φωνή, καταργούν τα ανθρώπινα δικαιώματα, φέρνουν και άλλα βάσανα στο πολύπαθο Ελληνικό λαό. Το 1974 χάνεται ακόμα και Ελληνική γη. Μέχρι και σήμερα η μισή Κύπρος βρίσκεται κάτω από την μπότα του Τούρκου κατακτητή.
Απρίλης 2012. 45 χρόνια μετά, διορισμένοι πρωθυπουργοί, δοσίλογοι και προσκυνημένοι υπουργοί παραχωρούν εθνική κυριαρχία. Τοποθετούν γερμανούς τοποτηρητές στα Ελληνικά υπουργεία να ελέγχουν την λειτουργία του κράτους. Πειθήνιοι και εθελόδουλοι κατασκευάζουν νομοσχέδια κατ’ εντολή της Τρόικας, βάζουν στο στόχαστρο τα δικαιώματα στην εργασία, καταλύοντας την εργατική νομοθεσία, τις συλλογικές συμβάσεις, προάγουν την εργοδοτική τρομοκρατία, υποσκάπτουν το δικαίωμα στην υγεία και στο φάρμακο, ποινικοποιούν τις διαδηλώσεις και τις εργατικές διαμαρτυρίες. Υπακούουν στους οικονομικούς δολοφόνους του λαού μας βγάζοντας στο σφυρί χωρίς καμία διαφάνεια την κρατική περιουσία.
Όπως και τότε έτσι και σήμερα ο λαός περιθωριοποιείται και εξαθλιώνεται. Η τρομοκρατία παίρνει άλλες μορφές. Σήμερα δεν έχουν ανοίξει τα ξερονήσια, όμως η κρατική τρομοκρατία έρχεται με την αναγκαστική ανεργία, με τα συσσίτια, με την απειλή τις διακοπής του ρεύματος, το άνοιγμα των λογαριασμών και της αρπαγής των λιγοστών οικονομιών για ώρα ανάγκης, την προσωποκράτηση ….
«Κάτω η χούντα»
Πανπάν
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: