ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.10.12

Το άκρον άωτον της φαυλότητας

Ομολογώ ότι δεν έχω καμία σχέση με εκείνους που πηγαίνουν για ψύλλου πήδημα κόντρα στο συμφέρον των επιχειρήσεων. Ομολογώ επίσης ότι είμαι υπέρ της ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορώ να δικαιολογήσω το δώρο Βενιζέλου σε ορισμένες επιχειρήσεις οι οποίες εξαιρέθηκαν από το γενικές διατάξεις για το τέλος ακινήτων. Γιατί ο κ. Βενιζέλος ως συνταγματολόγος όφειλε να γνωρίζει πως ο νόμος εφαρμόζεται ισότιμα για όλους τους πολίτες. Και το να μειώνεις τους συντελεστές για επιχειρήσεις με ηλεκτροδοτούμενες επιφάνειες άνω των 1000 τετραγωνικών και άνω των 2000 ακόμα περισσότερο παραβιάζει την αρχή της ίσης μεταχείρισης και δημιουργεί παράθυρα να πληρώνουν λιγότερο τέλος πάμπλουτοι άνθρωποι όπως η Γιάννα Αγγελοπούλου. Η φαυλότητα έχει και τα όριά της.
ΥΓ: Και η φαυλότητα δίνει δικαίωμα στον ... κάθε Φωτόπουλο να εμφανίζεται τιμητής. Γιατί σε αυτή την περίπτωση ουδείς μπορεί να αποδώσει άδικο στο Φωτόπουλο.

http://www.axiaplus.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: