ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.2.13

Η τρόϊκα κλείνει τις στρατιωτικές – αστυνομικές σχολές για 2 χρόνια! Το 2015 ξανά εγγραφές!


EVELPIDEWORKOMOSIA-630x419Απίστευτο; Δύσκολο πια να το πεις. Η τρόϊκα συνεχίζει την περίεργη “επίθεση” εναντίον των Ενόπλων Δυνάμεων και “βάζει λουκέτο” για δύο χρόνια στις στρατιωτικές σχολές!
Για πρώτη φορά οι Στρατιωτικές και Αστυνομικές σχολές δεν θα δεχτούν εισακτέους ούτε το 2013 ούτε το 2014, εξετάσεις, όμως, θα δοθούν κανονικά και οι επιτυχόντες θα εγγραφούν το 2015!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Η Ελλάδα Σήμερα “για τις Στρατιωτικές Σχολές, τις Αστυνομικές Σχολές και τις Σχολές της Ακαδημίας του Εμπορικού Ναυτικού, ο κάθε υποψήφιος πρέπει να υποβάλει αίτηση απευθείας στις Ένοπλες Δυνάμεις, στην Αστυνομία ή στο Εμπορικό Ναυτικό σε χρονικό διάστημα που θα ορίζεται στις προκηρύξεις τις οποίες θα εκδώσουν τα αρμόδια υπουργεία (Εθνικής Άμυνας, Δημόσιας Τάξης και Ναυτιλίας) και να κριθεί ικανός στις Προκαταρκτικές Εξετάσεις.
Οι παραπάνω προκηρύξεις διατίθενται από τα Στρατολογικά Γραφεία, τα Αστυνομικά Τμήματα και τις κατά τόπους λιμενικές Αρχές αντίστοιχα. Το τραγελαφικό στην περίπτωση των συγκεκριμένων σχολών, που ελέω Τρόικας κόβονται για δυο χρόνια είναι ότι κανείς δεν είναι σε θέση να… προβλέψει τι μέλλει γενέσθαι σε αυτό το χρονικό διάστημα. Για παράδειγμα, αν κάποιος υποψήφιος κριθεί ικανός στις φετινές εξετάσεις και εισαχθεί, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι η ικανότητά του θα υπάρχει δύο χρόνια αργότερα”!
onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: