ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.2.13

Η βαθειά εξομολόγηση του Φρανσουά Ολάντ, όπως την είπε στον ο Εl Sito: Δεν_ήρθα να πουλήσω όπλα, ήρθα να βοηθήσω την κυρία με την λάμπα

Εμείς πιστεύουμε τον Φρανσουά Ολάντ, οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι τον αμφισβητούν και τον υποπτεύονται για δήθεν πωλητή όπλων και λοιπών εξοπλιστικών ειδών... είναι άραγε έτσι τα πράγματα; 
Διαβάστε τι γράφουν παρακάτω: 
Φρανσουά Ολάντ: Δεν ήρθα να πουλήσω όπλα, ήρθα να βοηθήσω
Αναβίωσε το σύνθημα «Ελλάς-Γαλλία συμμαχία» σήμερα, όπως διαφάνηκε από τις δηλώσεις του Ελληνα Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Ολάντ.

Ο Πρωθυπουργός στις δηλώσεις του μετά τη συνάντησή του με τον Γάλλο Πρόεδρο ανέφερε: «Ημασταν πάντα μαζί με τη Γαλλία, σήμερα είμαστε πιό κοντά».
«Σήμερα εγκαινιάζεται ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις των δύο χωρών» τόνισε ο Πρωθυπουργός και εξήγγειλε τη στενή συνεργασία Ελλάδος-Γαλλίας στους τομείς του τουρισμού, της ενέργειας, της υγείας, της άμυνας, της μετανάστευσης και της διαχείρισης υδάτινων πόρων.

Ολάντ: Ηρθα για να βοηθήσω την Ελλάδα
Από την ημέρα που εξελέγην προσπαθώ να πείσω τους Ευρωπαίους ηγέτες ότι η Ελλάδα πρέπει να μείνει στη ζώνη του ευρώ, δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος και πρόσθεσε ότι «καμία άλλη χώρα δεν έχει περάσει τέτοιες δοκιμασίες. Επρεπε να γίνουν θυσίες και μεταρρυθμίσεις αλλά πρέπει να δώσουμε κάθε δυνατότητα και ευκαιρία στην Ελλάδα» είπε ο κ. Ολάντ.
«Ηρθα να κινητοποιήσω τις γαλλικές επιχειρήσεις να επενδύσουν στην Ελλάδα, συμφέρει και αυτούς και τη χώρα» πρόσθεσε με έμφαση ο κ. Ολάντ ο οποίος έδειξε ενοχλημένος από τα δημοσιεύματα που τον έφεραν να έχει έλθει στην Αθήνα προκειμένου να διεκδικήσει την αγορά όπλων. ...
«Δεν ήρθα για να πουλήσω εξοπλισμούς, γιατί το άκουσα κι αυτό, είμαι εδώ για να ενισχύσω το θέμα των επενδύσεων» είπε ο κ. Ολάντ.
«Οταν μιλάμε για αληλλεγγύη δεν μιλάμε μόνο για ρευστότητα, αλλά για ανάπτυξη, για να μπορέσουμε να μειώσουμε τα ελλείμματα. Ευχαριστώ τον κ. Σαμαρά, ήταν η πρώτη χώρα που μας στήριξε πολιτικά γα την επιχείρηση στο Μαλί».
«Στηρίξαμε με τεχνικό τρόπο τις ελληνικές αρχές σε υγεία και τουρισμό, υπογράψαμε συμφωνία για τον τουρισμό. Στηρίξαμε όμως και για τη φορολογία, τους μηχανισμούς ελέγχου, το κτηματολόγιο, η Γαλλία μπορεί να βοηθήσει» τόνισε με έμφαση ο Γάλλος πρόεδρος.
Ολάντ για ΑΟΖ: Συνεκμετάλλευση
Σημαντική ήταν η δήλωση του Γάλλου προέδρου για τα κοιτάσματα πετρελαίου στο Αιγαίο.
«Τα κοιτάσματα πρέπει πρώτα να βρεθούν και στη συνέχεια να τύχουν εκμετάλλευσης, σύμφωνα με το Δίκαιο της Θάλασσας και το διεθνές δίκαιο. Αν η Γαλλία μπορέσει να συμμετάσχει στην εκμετάλλευση αυτών των κοιτασμάτων, θα το πράξει» είπε.
Από την πλευρά του ο Πρωθυπουργός είπε ότι «είναι δικαίωμά μας να ανακηρύξουμε την ΑΟΖ, δικαίωμα που απορρέει από το διεθνές δίκαιο και θα το πράξουμε όταν πρέπει και με τον τρόπο που πρέπει. Μαζί με την Κύπρο θα παίξουμε σημαντικό ρόλο στην προμήθεια υδρογονανθράκων στην Ευρώπη» και πρόσθεσε ότι σε 15 ημέρες θα μεταβεί στην Τουρκία, συνοδευόμενος από πολλά μέλη του υπουργικού συμβουλίου. 

(Το παραπάνω κείμενο είναι από την iefimerida)

Βρε άθλιοι γιατί να σας πιστέψουμε ότι τάχα ήρθατε να βοηθήσετε την κυρία με την λάμπα;


Το υπόλοιπο αίμα του λαού ήρθατε να ρουφήξετε όπως και τόσοι άλλοι που δήθεν επένδυσαν στο προτεκτοράτο μας και δεν άφησαν σεντς. Ας μας πουν κάποτε τα έσοδα από αεροδρόμια, κοιτάσματα μεταλλείων, λιμανιών και τόσα άλλα που έχουν εκχωρήσει και όχι παραχωρήσει όπως μας λένε. Ας μας πούνε το ποσό ή έστω το ποσοστό στο ΑΕΠ

Αλήθεια πως θα το παρουσιάσουν αύριο τα διαπλεκόμενα κανάλια;

Εάν διαβάσετε προσεκτικά τις "κόκκινες" επισημάνσεις των παραπάνω δηλώσεων δεν χρειάζεται να σας αναλύσω παραπέρα τον σκοπό και τις προθέσεις τους.

Μας θεωρούν "πόπολο", από το "Πω - πω τι κώλο", και όχι για ένα λαό που έκανε λάθη στην διεκδίκηση της δημοκρατίας και των συνταγματικών της αναφορών. Επίσης γνωρίζουν ότι  το παραμύθι είναι κάτι που πάει με τα τηλεοπτικά εισαγόμενα θεάματα και τα τριτοκοσμικά συσσίτια που κάποιοι καναλάρχες επιδοτούν με τους δημοσιοκάφρους τους για να μην καταγράφουν πτώματα από πείνα.

Με ενοχλεί ο τίτλος όταν στο θέμα υπάρχει ένα ακόμη φαγοπότι. 
Με ενοχλεί ότι σκέφτομαι να αγοράσω ένα πακέτο τσιγάρα για ένα έχω ένα κιλό ψωμί.
Με ενοχλεί η ιδέα του πως η κυρία θα πρέπει να εξασφαλίζει κάθε βράδυ το πετρέλαιο για την λάμπα της.
Με ενοχλεί...


Στοχασμος Πολιτικη

Δεν υπάρχουν σχόλια: