ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.2.13

ΣΑΜΑΡΑ ΠΑΥΣΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ Ή ΔΕ ΑΛΛΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ



Ο “τουρκοφάγος” φερόμενος και ως υπουργός Άμυνας, κ. Παναγιωτόπουλος, κατόρθωσε να συγκεντρώσει και πάλι το ενδιαφέρον των πολιτών της χώρας, αφού με σύμφωνα με δηλώσεις του “το Ελληνικό γένος δεν έχει σημασία για τις στρατιωτικές σχολές”…!
Η δήλωση αυτή, ενός υπουργού και όχι του πωλητή κουλουριών στον σταθμό Λαρίσης, αποδεικνύει πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι εκτός από αστοιχείωτος και άκρως επικίνδυνος, αφού είναι θεσμικά επιφορτισμένος με την Άμυνα της Ελλάδας.
Ας ρωτήσει τους Σέρβους τι έπαθαν όταν έστειλαν στο μέτωπο κατά της Κροατίας, τον στρατό τους, με Κροάτες αξιωματικούς…
Ας ρωτήσει, να μάθει τι ακριβώς συνέβη, ο ανιστόρητος επαγγελματίας δημοσιογράφος και νυν πολιτικός του δεκάρικου.
Ας ρωτήσει τις μανάδες των χιλιάδων νεκρών Σέρβων που σκοτώθηκαν σε τεράστιες φονικές ενέδρες ή από βομβαρδισμούς υψηλής ακρίβειας…
Εάν δεν πάρει πίσω αυτές του τις δηλώσεις, θα πρέπει να παυθεί πάραυτα από την θέση του υπουργού Άμυνας, στην οποία σήμερα βρίσκεται.
Αν δεν τον παραιτήσει ο Σαμαράς, τότε και ο ίδιος θα θεωρείται ως συμπράξας στην αποδόμηση του Ελληνικού Στρατεύματος και στην κατάπτωση της στοιχειώδους άμυνας της χώρας.
Παρά το γεγονός ότι η πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κηρύξει αντισυνταγματικό τον νόμο Ραγκούση δίνει τη δυνατότητα να κλείσει την κερκόπορτα που άνοιξε το 2010 ο τότε υπουργός Εθνικής Αμυνας κ. Ευάγελος Βενιζέλος, επιτρέποντας επί της ουσίας την είσοδο αλλοδαπών στις στρατιωτικές σχολές, η νυν ηγεσία του ΥΠ.ΕΘ.Α. εμφανίζεται απρόθυμος να ανάψει το πράσινο φως προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες επαναφοράς της προϋπόθεσης του ελληνικού γένους στην προκήρυξη των ΑΣΕΙ για το έτος 2013-2014.
Να σημειώσουμε ότι τα τελευταία χρόνια έχει επιχειρηθεί να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι γύρω από το θέμα, με αποτέλεσμα να δημιουργείται σύγχυση μεταξύ των εννοιών του γένους, της υπηκοότητας και της ιθαγένειας, τακτική που απ’ ό,τι φαίνεται ακολουθεί πλέον και η Νέα Δημοκρατία, παρά τις προεκλογικές εξαγγελίες του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά.
«Οι προκηρύξεις για την εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές τα τελευταία δύο χρόνια έχουν παραλείψει αυτό που ιστορικώς συνέβαινε, δηλαδή ανάμεσα στα προσόντα επιλογής να είναι και το ελληνικό γένος. Πλέον απαιτείται μόνο η ιθαγένεια. Πράγμα που σημαίνει ότι εκείνοι που έχουν πάρει την ελληνική ιθαγένεια χωρίς να είναι ελληνικού γένους, ακόμη και εκείνοι δηλαδή που πήραν την ελληνική ιθαγένεια όταν εφαρμόστηκε ο νόμος Ραγκούση, δικαιούνται να δώσουν εξετάσεις στις ΑΣΕΙ», αναφέρει σχετικά ο κ. Γιώργος Γεραπετρίτης, επίκουρος καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Να επισημάνουμε πως ένα ποσοστό 7% του συνόλου των σπουδαστών στις στρατιωτικές σχολές δεν είναι Ελληνες στο γένος, ποσοστό που αναμένεται αναλογικά να αυξηθεί σημαντικά τα επόμενα χρόνια, λόγω και της μείωσης των εισακτέων στις ΑΣΕΙ που έχει επιβάλει το τρίτο μνημόνιο. Με δεδομένο άλλωστε ότι η απαλοιφή της προϋπόθεσης του γένους από την εγκύκλιο που αφορούσε την προκήρυξη των στρατιωτικών σχολών έγινε για πρώτη φορά κατά το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012, αναμένεται ότι οι πρώτοι αλλοδαποί ανθυπολοχαγοί, σημαιοφόροι και ανθυποσμηναγοί θα αρχίσουν να εντάσσονται στις τάξεις των ενόπλων δυνάμεων σε δύο χρόνια.
Και, προς επίγνωσιν του λαλίστατου φερόμενου ως υπουργού Άμυνας, θα πρέπει να γνωρίζει πως όσοι αποδομούν την χώρα ή με ενέργειες και παραλείψεις τους συντελούν στην δημιουργία εθνικών κινδύνων, θεωρούνται ως συνεργάτες εκείνων που επιθυμούν να βλάψουν την Ελλάδα.
Και ως εκ τούτου, θα αντιμετωπίσουν τα “σχετικά” άμα της επιστροφής της Ελλάδας στην δημοκρατία. Δυστυχώς, κάθε τους δήλωση, τους φέρνει πιό κοντά σε εκείνο που τρέμουν, στο κελί ή στην αγχόνη.

Δυστυχώς, μόνοι τους γράφουν και υπογράφουν το εις βάρος τους κατηγορητήριο.
Μόνοι τους γίνονται μάρτυρες κατηγορίας για δηλώσεις και συμμετοχή σε αποφάσεις εις βάρος των εθνικών συμφερόντων και κεκτημένων…

Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια: