ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.2.13

Τελικά η Βουλγαρία είναι φτωχή αλλά έχει σοβαρούς πολιτικούς κι όχι προδότες! Παραιτήθηκε σύσσωμη η βουλγαρική κυβέρνηση αντιδρώντας στις αυξήσεις ρεύματος!!!


boulgarian_flag180-01_60077_21T2o4Σύσσωμη παραιτήθηκε σήμερα το πρωί η κυβέρνηση της Βουλγαρίας, μετά τις χθεσινές ογκώδεις διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα κατά της αύξησης των τιμών του ηλεκτρικού ρεύματος. Έτσι, η βουλγαρική κυβέρνηση προστίθεται στην μακρά λίστα των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων που «έπεσαν» λόγω της λιτότητας.

Όπως μεταδίδει το Reuters, ο πρωθυπουργός της χώρας, Μπόϊκο Μπορίσοφ είχε προσπαθήσει να καθησυχάσει τους διαδηλωτές, «παραιτώντας» τον υπουργό Οικονομικών και δεσμευόμενος να μειώσει τις τιμές ρεύματος και να τιμωρήσει τις ξένες εταιρείες του κλάδου. Όμως, τα μέτρα αυτά δεν εκτόνωσαν την κατάσταση και οι διαδηλώσεις συνεχίστηκαν. Εικοσιπέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με τις αστυνομικές δυνάμεις της χώρας.
«Δεν θα συμμετέχω σε μια κυβέρνηση υπό την οποία η αστυνομία χτυπάει τους ανθρώπους», δήλωσε στη Βουλή ο Μπορίσοφ, ανακοινώνοντας την παραίτησή του.
Οι Βούλγαροι βουλευτές επρόκειτο να ψηφίσουν, σήμερα, επί της παραίτησης του υπουργού Οικονομικών και αντιπροέδρου της κυβέρνησης Συμεών Ντιάνκοφ, όταν ο κ. Μπορίσοφ ανακοίνωσε, αίφνης, ότι η κυβέρνησή του πρόκειται να παραιτηθεί μαζικά γύρω στο μεσημέρι.

Ο Μπορίσοφ, δήλωσε πως η άδεια διανομής ηλεκτρικού ρεύματος για την τσεχική CEZ θα ανακληθεί, κάτι που αναμένεται να οδηγήσει σε σύγκρουση των δυο χωρών.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: