ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.2.13

[VIDEO] ΤΟ 2009 ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ..!..ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ?


ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Αυγερινός Κ.Χατζηχρυσός
Εχθές (Τετάρτη 21/2/2013) έγινε η καθιερωμένη απεργία και φυσικά ήταν καθήκον μας να είμαστε όλοι εκεί, σε κάθε απεργία σε κάθε μπλόκο, από την Κερατέα, στις Σκουρίες, τα δίκαια αιτήματα δεν αναιρούνται από τον κακό συνδικαλισμό.
Αλλά δεν είμαστε και αφελείς να πιστεύουμε ότι μια απεργία κάθε τρεις μήνες έχει κανένα όφελος πέρα από την προσωπική προβολή των βολεμένων συνδικαλιστών και την στήριξη του Καθεστώτος να κόβει μισθούς, να στέλνει κόσμο στα συσσίτια και να πουλάει την Δημόσια Περιουσία και τα παιδιά μας, για συμβολικό τίμημα στους εγχώριους Εργολάβους και στους αλλοδαπούς Γύπες.
Ο Παναγόπουλος υποκρίνεται ότι εκπροσωπεί τους Εργαζομένους, όταν (βίντεο) στην πραγματικότητα το 2009 εκπροσωπώντας το ΠΑΣΟΚ ζητούσε να απολυθούν !
follow Αυγερινός στο twitter.com/avgerinosx

Δεν υπάρχουν σχόλια: