ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.2.13

Οι επιλογές των πολιτών


ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ
Λένε πως κάθε λαός έχει την ηγεσία που του αξίζει? Αν και πάντοτε αναζητούμε ελαφρυντικά, η αλήθεια είναι ότι οι πολίτες επιλέγουν τους ηγέτες τους μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες, που δεν μπορούν να αμφισβητηθούν. Και η περίπτωση της Κύπρου, είναι χαρακτηριστική, και δεν διαφέρει από άλλες χώρες.
Οι πολίτες επέλεξαν να κρατήσουν στη ζωή το κομματικό κατεστημένο, που οδήγησε την Κύπρο στην οικονομική καταστροφή. Αυτή ήταν η απόφασή τους και όλοι πρέπει να την σεβαστούμε, αν και γνωρίζουμε πως όχι μόνο δεν λύνει τα προβλήματα, αλλά θα τα αυξήσει. Τόσο ο ΔΗΣΥ του Αναστασιάδη, όσο και το ΑΚΕΛ, όπως και το ΔΗΚΟ φέρουν όλες τις ευθύνες για την τραγική κατάσταση της Κύπρου, η οποία είναι βυθισμένη στα προβλήματα που δημιούργησαν οι πολιτικοί και οι τραπεζίτες, οι οποίοι -μετά το αποτέλεσμα της Κυριακής- θα συνεχίσουν να καταστρέφουν, αντί να κτίζουν. Οδηγός και των δύο πολιτικών, που θα αναμετρηθούν την Κυριακή, είναι το Μνημόνιο, με το ψεύτικο δίλημμα ότι χωρίς αυτό η Κύπρος θα φτωχεύσει. Το ίδιο δίλημμα είχαν θέσει και στον ελληνικό λαό, τον Μάιο του 2010 και όλοι γνωρίζουμε τα αποτελέσματα: Φτώχεια, εξαθλίωση και υποταγή.
Ο Σταύρος Μαλάς δεν έχει καμία τύχη απέναντι στον κ. Αναστασιάδη, εκτός αν γίνει θαύμα, και θα πληρώσει τις αμαρτίες του προέδρου Δημήτρη Χριστόφια, ο οποίος αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων στα θέματα της οικονομίας. Γνώριζε από τον περασμένο Απρίλιο το σχέδιο υποταγής στους δανειστές και δεν έδρασε, αντιθέτως άφησε τα πράγματα να κυλήσουν εκεί που τα οδηγούσαν οι τραπεζίτες αντί να λάβει μέτρα. Γνώριζε ονόματα και διευθύνσεις ο κ. Χριστόφιας και ελέγχεται για το γεγονός ότι επέτρεψε στους τραπεζίτες να διαλύσουν την οικονομία.
Ο μοναδικός υποψήφιος που θα μπορούσε να σταθεί με αξιώσεις στη «λαίλαπα» των δυνάμεων που επιθυμούν την υποταγή στο Μνημόνιο ήταν ο Γιώργος Λιλλήκας, ο οποίος αν και κατέγραψε ισχυρό ποσοστό, δεν ήταν αρκετό για να τον οδηγήσει στο δεύτερο γύρο, όπου θα κτυπούσε με αξιώσεις τη νίκη και την προεδρία.
Ο κυπριακός λαός είχε μία σημαντική ευκαιρία να τιμωρήσει το κομματικό και τραπεζικό κατεστημένο και την απώλεσε. Προτίμησε να δώσει άλλη μία ευκαιρία στους πολιτικούς του ΔΗΣΥ, του ΑΚΕΛ και του ΔΗΚΟ, και είναι από τις φορές που θα υποστηρίξω με σιγουριά ότι θα το μετανιώσει. Δυστυχώς για τους Κύπριους πολίτες, θα υποστούν τον νικητή των εκλογών της Κυριακής για πέντε χρόνια, αν και πιστεύω ότι θα ‘ναι τόσο βαθιά η κρίση, που όποιος και αν εκλεγεί θα αποτύχει, με αποτέλεσμα να εξαναγκαστεί σε παραίτηση.
Οι πολίτες της Κύπρου επέλεξαν δυστυχώς τους κομματάρχες, συνεχίζοντας να παραμένουν «πελάτες» τους. Το ένα πέμπτο των Κυπρίων βουλευτών αποδεδειγμένα δεν υπέβαλε φορολογικές δηλώσεις για πολλά χρόνια, αλλά η νομοθεσία είναι με τέτοιο τρόπο σχεδιασμένη, που προστατεύει τους πολιτικούς και καλύπτει τα ανομήματά τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες στους βουλευτές-φοροφυγάδες περιλαμβάνεται και ανώτατος αξιωματούχος κυπριακού κόμματος. Φανταστείτε εάν ένας πολίτης τους εμιμείτο.
Οι επιλογές ενώπιον των πολιτών δεν διαφέρουν πολύ. Ο κ. Αναστασιάδης και ο κ. Μαλάς ψήφισαν το φιλοτουρκικό σχέδιο Ανάν, άρα με χαρά θα αποδεχθούν και το επόμενο που θα οδηγεί το νησί στην επιρροή της Τουρκίας. Στα δε θέματα της οικονομίας, και οι δύο θα δεχθούν το Μνημόνιο που θα τους παρουσιάσουν οι δανειστές. Δεν φημίζονται για τις αντοχές τους, ιδιαίτερα ο κ. Αναστασιάδης, όπως απέδειξαν στο δημοψήφισμα.
imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: