ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.6.13

ΛΟΥΦΑΞΕ" το παρεμπόριο μετά την επίθεση στον ALPHA! Η ΕΛ.ΑΣ και ο Δήμος της Αθήνας, σκέπτονται να απολύσουν χιλιάδες αστυνομικούς

Η  ΕΛ.ΑΣ και ο Δήμος της Αθήνας, σκέπτονται να απολύσουν χιλιάδες αστυνομικούς
Το είχαμε προβλέψει.
Μετά την αποκάλυψη ΣΟΚ της δημοσιογράφου του ALPHA ότι στην Πατησιών , και ειδικά κοντά στο άβατο της ΑΣΟΕ υπάρχει παρεμπόριο, η κατάσταση άλλαξε. Η θρασύτατη επίθεση με πέτρα εναντίον του... μπαρμπρίζ του οχήματος που μετέφερε την Μάρθα Λεκκάκου, (κλικ ΕΔΩ) ήταν η ...
σταγόνα που έκανα το ποτήρι της δημοσιογραφικής παντοδυναμίας να ξεχειλίσει και να καταβρέξει την Αστυνομία.
24 ώρες μετά την "δολοφονική" απόπειρα του λιθοβόλου,εναντίον του συνεργείου  που τόλμησε να βιντεοσκοπήσει την παράνομη οικονομική δραστηριότητα, και (ως εκ θαύματος)  το παρεμπόριο ΛΟΥΦΑΞΕ , όπως ακούσαμε στο κεντρικό δελτίο του Σταθμού ΚΑΝΤΖΑ πριν λίγο.
Τώρα που οι οι οικονομικοί λαθρομετανάστες ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους, η ΕΛ.ΑΣ και ο Δήμος της Αθήνας, σκέπτονται να απολύσουν  χιλιάδες αστυνομικούς,  που δεν θα έχουν πλέον αντικείμενο εργασίας.
Τι ακούμε στα κανάλια!...
 
 
 http://euro-crimes.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: