ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.6.13

Ιστορική απόφαση της δικαιοσύνης κατά του Παπανδρέου…


Καμμένος-ΠάνοςΤο πολυμελές πρωτοδικείο Αθηνών με χθεσινή απόφασή του απέρριψε στο σύνολό τους και τις δυο αγωγές του κ. Αντρίκου Παπανδρέου κατά του κ. Πάνου Καμμένου, δεχόμενο ως αληθείς τις δηλώσεις και τους ισχυρισμούς του κ. Πάνου Καμμένου για την συμμετοχή του κ. Αντρίκου Παπανδρέου σε κερδοσκοπικές εταιρείες διεθνών funds που πόνταραν υπέρ της ελληνικής χρεοκοπίας κάνοντας μάλιστα λόγο και για εσωτερική πληροφόρηση του πρώην πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου από συνεργάτες του αδελφού του κ. Αντρίκου Παπανδρέου που μετείχαν στις ίδιες εταιρείες με τον τελευταίο.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος θα παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη τύπου στις 18:00 στα γραφεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Συγγρού και Χαροκόπου 2.
Παράλληλα η ίδια απόφαση απαγόρευσε στον κ. Καμμένο να χρησιμοποιεί δημόσια την λέξη «λαμόγιο» καθόσον έκρινε ότι δεν συνάδει σε πολιτικό να χρησιμοποιεί την ανωτέρω έκφραση όταν αναφέρεται στον κ. Αντρίκο Παπανδρέου.



 olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια: