ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.6.13

Ανάκαμψη και πράσινα άλογα…



Γράφει η Μιχαλού
Και ενώ ο Σαμαράς παίζει το βιολί βιολάκι του σε ότι αφορά το Success Story… επιμένοντας δηλαδή ότι η Ελλάδα “έχει πρόοδο που την αναγνωρίζουν και οι ξένοι“ το ΔΝΤ παραδέχεται λάθη στη διαχείριση του ελληνικού προγράμματος.
Όπως υποστηρίζει, οι λανθασμένες εκτιμήσεις από μέρους του Ταμείου που συνέτειναν σε βαθύτερη του αναμενόμενου ύφεση, καθώς και σε μεγάλη αύξηση της ανεργίας.
Σημειώνει δε ότι «αν και μία έγκαιρη αναπροσαρμογή των στόχων θα είχε μετριάσει την ύφεση, σε μια τέτοια περίπτωση το πρόγραμμα θα απαιτούσε πρόσθετη χρηματοδότηση και εκείνη την στιγμή, το ΔΝΤ και οι κυβερνήσεις της ευρωζώνης δεν ήταν προετοιμασμένες να δανείσουν περισσότερα από 110 δισεκατομμύρια για τη διάσωση της Ελλάδας».
Το Μέγαρο Μαξίμου αντί να αναζητήσει ευθύνες για την κατάντια μας μιλάνε για επιτυχίες και πράσινα άλογα!!! Την ίδια ώρα το επικοινωνιακό επιτελείο της Κυβέρνησης αντί να αδειάσει το ΔΝΤ τονίζοντας ότι εδώ και χρόνια με τις πολιτικές του κάθε άλλο παρά βοήθα την χώρα μας να ορθοποδήσει, κάνει τουμπέκι ψιλοκομμένο.. Γνωρίζει καλά ότι είναι  ένα εργαλείο των τραπεζών, πτωχυμένο ιδεολογικά, που η εγχώρια ελίτ το έβαλε στο παιχνίδι και δεν τα βάζει μαζί τους σε καμία περίπτωση. Προτιμά να αφήνει την χώρα μας να διατηρείται  σε κατάσταση ασθενούς υπό μηχανική υποστήριξη, ώστε να εξαρτιέται (το κράτος-θύμα) από αυτό.
Δεν νοιάζονται για τίποτα. Ούτε από το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει το δεύτερο υψηλότερο ποσοστό φτώχειας στην Ε.Ε. μετά την Λετονία. Επίσης, το 9,2% των κατοίκων δεν μπορεί να εξασφαλίσει γεύμα για δεύτερη σερί μέρα και το 62,6% των νοικοκυριών αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ενώ  597.000 περίπου παιδιά μαστίζονται από φτώχεια και αποκλεισμό, σύμφωνα με έκθεση της FSO.
Με τέτοιου είδους λογικές το μίζερο και συννεφιασμένο μέλλον μας δεν έχει τέλος!!!
το Ποντίκι

Δεν υπάρχουν σχόλια: