ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.6.13

Ο Τσίπρας συντάσσεται με τους "Γαλάτες" της Ιερισσού

Ο Τσίπρας συντάσσεται με τους "Γαλάτες" της Ιερισσού
Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Χαλκιδική καθώς μετά από μήνες κυβερνητικών αστοχιών και εγκληματικών χειρισμών από την κεντρική πολιτική σκηνή, στην υπόθεση παρεμβαίνει επισήμως η αξιωματική αντιπολίτευση με τον Αλέξη Τσίπρα να εκφράζει εμπράκτος τη στήριξή του στους κατοίκους της Ιερισσού, επιλέγοντας κυριολεκτικά στρατόπεδο.
Η τοποθέτηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης -σε υψηλούς τόνους- με τους κατοίκους που αντιδρούν με την εξόρυξη στις Σκουριές, παρά την προσπάθεια των εργαζομένων στην εταιρία Ελληνικός Χρυσός, με μπλόκο και ψήφισμα να τον αποτρέψουν από μια τέτοια κίνηση δείχνει ότι ο χειρισμός της υπόθεσης μεταφέρεται πλέον και επισήμως στην κεντρική πολιτική σκηνή.
Αν και βραχυχρόνια προεξοφλείται επιδείνωση της κατάστασης στην περιοχή, που βιώνει εμφυλιοπολεμικές καταστάσεις, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα δημιουργείται μια ψυχροπολεμική κατάσταση η οποία αναμένεται να συμβάλει στην ύφεση των εντάσεων.
Η εξέλιξη αυτή αν και μεσοπρόθεσμα ευνοεί την τοποκή κοινωνία καθώς η παρέμβαση ολόκληρων πολιτικών σχηματισμών λειιτουργεί ως ασπίδα στην τιοπική κοινωνία και μεταφέρει την εστία της κρίσης στη Βουλή, εν τούτοις αποτελεί αρνητική εξέλιξη για την εταιρία η οποία καλείται τώρα να απαντήσει σε ασφυκτικά πολιτικά ερωτήματα, τα οποία οι ιθύνοντες έχουν προσπαθήσει να αποφύγουν.
Σε κάθε πρίπτωση η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα και η ρητορική που χρησιμοποιήθηκε στο πλαίσιο της ομιλίας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στις εξελίξεις στην περιοχή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Sofokleousin.gr έχει εγκαίρως τοποθετηθεί επί του θέματος αποκαλύπτοντας άγνωστες -σε πολλούς- πτυχές της κατάστασης καθώς και περιουσιακά στοιχεία που η εταιρία αγόρασε από το ελληνικό δημόσιο και τα οποία υπεραποδίδουν. Με βάση αυτά τα δεδομένα η επιχείρηση είναι σε θέση να παρέχει αντισταθμιστικά οφέλη στην κοινωνία και να σχεδιάσει σε βάθος 10-15 ετών την παρουσία της στην περιοχή. 
Παράλληλα από τα στοιχεία που διαθέτει το Sofokleousin.gr προκύπτει ότι για τη βιωσιμότητα της επένδυσης δεν απαιτείται η εξόρυξη αλλά η εκμετάλλευση των ήδη από το 1970 εξορυγμένων ποσοτήτων οι οποίες θα τεθούν σε διαδικασία εμπλουτισμού.
Επίσης αν το ελληνικό Δημόσιο επιθυμεί μπορεί να αποκομμίσει σηματικά φορολογικά έσοδα από το εμπλουρισμένο μετάλλευμα το οποίο σήμερα πωλείται ως απόβλητο, ενώ έχει τεράστια περιεκτικότητα σε χρυσό.

 sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: