ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.6.13

Και τώρα, τον λόγο για τον κ. Ανδρίκο Παπανδρέου, έχει ο οικονομικός εισαγγελέας και ο κύριος Θεοχάρης.


ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ, τους νέους Οικονομικούς Εισαγγελείς, ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ την "έλα Ελένη, ο Αντώνης είμαι", εισαγγελέα κατά της διαφθοράς, Ελένη Ράικου

ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ, τον ..Εθνικό Εισαγγελέα Διαφθοράς, ΙΩΑΝΝΗ ΤΕΝΤΕ!

Πόπη Σουφλή

andrikos papandreouΟ κύριος Παπανδρέου, ανεξάρτητα με την εμετική προπαγάνδα που εξαπέλυσαν όσοι ασέλγησαν πάνω στο κουφάρι του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (για το οποίο υπάρχουν νέα στοιχεία που θα εκθέσουν ανεπανόρθωτα ορισμένους), είδε την αγωγή του περί “συκοφαντικής δυσφήμισης” να απορρίπτεται για τον απλό – απλούστατο λόγο. Δεν προσκόμισε τα απαραίτητα στοιχεία για να αποδείξει την ανακρίβεια των ισχυρισμών Καμμένου.

Στην σελίδα 20 λοιπόν της απόφασης, η δικαιοσύνη αναφέρει ξεκάθαρα τα ερωτήματα στα οποία ο κύριος Παπανδρέου δεν προσκόμισε τα απαιτούμενα στοιχεία για να καταρρίψει τα επιχειρήματα Καμμένου.

Ποιά είναι αυτά;

- Η συμμετοχή του στην Unigestion ήταν έναντι αμοιβής; (ρητορικό ερώτημα, σε έναν άκρως κερδοσκοπικό οργανισμό, θα προξενούσε καχυποψία εάν ο αδελφός ενός πρωθυπουργού εργαζόταν …αφιλοκερδώς)

-Εάν ναι, πόση ήταν αυτή η αμοιβή, ώστε σε αντιπαραβολή με την φορολογική του δήλωση να αποδειχθεί εάν την έχει δηλώσει.

-Έχει δηλώσει την εταιρεία που έχει στην Ελβετία μαζί με την γυναίκα του;

-Έχει πάρει την σχετική άδεια από το Πανεπιστήμιο Αθηνών όπου εργάζεται και αμοίβεται προκειμένου να κάνει αυτές τις ενέργειες;

Η δικαιοσύνη αποφάνθηκε ότι ο κύριος Παπανδρέου δεν τεκμηρίωσε επαρκώς τις θέσεις του. Για την ακρίβεια, την ύπαρξη της Ελβετικής εταιρείας την παραδέχθηκε για πρώτη φορά στο ακροατήριο. Επειδή το συγκεκριμένο θέμα δεν είναι αντικείμενο αντιδικίας του κάθε Παπανδρέου με τον κάθε Καμμένο αλλά καθαρά φορολογικό, η απόφαση της δικαιοσύνης άπτεται των αρμοδιοτήτων του οικονομικού εισαγγελέα ο οποίος θα κληθεί – μαζί με τον καθ’ ύλην αρμόδιο κυριο Θεοχάρη- να ελέγξει τις συγκεκριμένες δραστηριότητες του κυρίου Παπανδρέου.

Απομένει να δούμε εάν ο ευπατρίδης κύριος Παπανδρέου ανοίξει οικειοθελώς τους λογαριασμούς που συνδέονται με την Ελβετική του εταιρεία (την οποία έχει θέσει σε εκκαθάριση), ή εάν ο κύριος Θεοχάρης σε συνεργασία με τον κύριο Αθανασίου αναγκαστούν να ζητήσουν συνδρομή από τις αρμόδιες Ελβετικές αρχές.

Πλέον το χιούμορ και η προπαγανδιστική, πολιτικάντικη αντιπαράθεση έχουν τελειωσει. Με την σφραγίδα της δικαιοσύνης.







Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: