ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.6.13

Βαράει κανόνι το ΠΑΣΟΚ. Εισηγήσεις στον Βενιζέλο για να το..."φουντάρει"


Υπό χρεοκοπία το ΠΑΣΟΚ, δεσμεύτηκαν τα τελευταία €100,000
Ενώ ο Ευάγγελος Βενιζέλος αγωνίζεται να βρει νέα πολιτική ταυτότητα και ισορροπήσει στα πλαίσια μιας ετερόκλητης κυβέρνησης και να αποφύγει την πολιτική χρεοκοπία το ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι έχει μπει σε μη-αναστρέψιμο δρόμο για την οικονομική πτώχευση. Σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών» μετά από προσφυγή ταξιδιωτικού γραφείου το Πρωτοδικείο αποφάισε τη δέσμευση των τελευταίων €100,000 που βρίσκονται στα ταμεία του κόμματος και αποτελούσαν μέρος της τρίτης δόσης του 2012 που ήταν 3 εκατ.
Μια τέτοια εξέλιξη θα σημάνει νέα προβλήματα για τους απλήρωτους και επί ξύλου κρεμάμενους εργαζομένους, τους οποίους ο γενικός διευθυντής Νίκος Σαλαγιάννης έχει διαβεβαιώσει ότι δεν θα χάσουν τα δεδουλευμένα τους. 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ομάδα εργαζομένων ετοιμάζεται να μπει σε καθεστώς επίσχεσης εργασίας ώστε και να διασφαλίσει τα δεδουλευμένα και να μπλοκάρει ενδεχόμενη προσπάθεια εκκαθάρρισης και πτώχευσης του ΠΑΣΟΚ.
Στο δικαστήριο είχε προσφύγει ταξιδιωτικό γραφείο για τη διεκδίκηση 240.000 ευρώ από μεταχρονολογημένη επιταγή που είχε υπογράψει στη θητεία του ο τέως γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτος Σπυρόπουλος.
Σύμφωνα με την εφημερίδα πάντως το συγκεκριμένο ταξιδιωτικό γραφείο ερευνάται από την εισαγγελία καθώς φέρεται να είχε μονοπώλιο στα ταξίδια του υπουργείου Εξωτερικών.
Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι επικρατεί πανικός στο επιτελείο Βενιζέλου καθώς στα δικαστήρια απειλεί να προσφύγει και πάλι ο ιδιοκτήτης του κτιρίου της Ιπποκράτους για τα οφειλόμενα ενοίκια.
Ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος ενημερώθηκε για όλες τις εξελίξεις και οι στενοί του συνεργάτες του προτείνουν το κόμμα να χρεοκοπήσει και να πάψει να υφίσταται έτσι ώστε να απελευθερωθεί από όλα του τα χρέη. «Σενάρια για αυτοδιάλυση του ΠΑΣΟΚ τίθενται επί τάπητος λόγω οικονομικής χρεοκοπίας του κόμματος μετά το μπλοκάρισμα στα 100.000 ευρώ του ταμείου με δικαστική απόφαση» γράφει η εφημερίδα.



sofokleousin

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αντε μπαταχτσηδες στην Γ εθνικη και εσεις , που θελετε και να μας σωσετε τρομαρα σας,ρε βενιζελε φορα και ενα ΦΕΣΙ και τραβα στη βουλη να σε δουμε να αγορευεις μηπως και γελασουμε οι πικραμενοι.