ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.6.13

F*ck Troika ή Troika is f*cking Greece?


Ο Μπαγασάκος
Ο απώτατος εκβιασμός της παγκόσμιας κοινωνίας και εξευτελισμός κάθε ανθρώπινης αξίας είναι η δόλια χρήση του κύκλου εργασίας-κατανάλωσης από την χρηματοπιστωτική δικτατορία, με στόχο τον αδιάλειπτο πλουτισμό δέκα βαθύπλουτων οικογενειών και μερικών χιλιάδων δευτεροκλασσάτων συνοδοιπόρων τους. Ο ανθρώπινος μόχθος, που σαν αντιστοίχιση αξίας, ανταμοίβεται με την επιβίωση, καταντάει το εφαλτήριο του χρηματοπιστωτικού συστήματος γιά τον δόλιο πολλαπλασιασμό αυτής της αντιστοιχισμένης αξίας, ερήμην των παραγωγών της, δηλαδή των εργαζόμενων αυτού του πλανήτη.
Ο πολλαπλασιασμός αυτός επιτυγχάνεται μέσω του δανεισμού των εργαζομένων από τις ίδιες τους τις αποταμιεύσεις, των οποίων η εκταμίευση γίνεται προς πολλαπλούς δανειζόμενους. Η πίστωση ενός ποσού γιά την αγορά μιάς κατοικίας σε έναν καταναλωτή δεν προυποθέτει την ύπαρξη του αντίστοιχου ποσού στα ταμεία της χορηγούσας τράπεζας. Η συναλλαγή γίνεται με αξιόγραφα και τα μετρητά χρειάζονται μόνο γιά τις αμοιβές του προσωπικού όλης της αλυσίδας των εμπλεκομένων επιχειρήσεων γιά την κατασκευή π.χ. μιάς κατοικίας. Όλη η υπόλοιπη υπεραξία, το κέρδος δηλαδή των αλληλοσυναλλασόμενων επιχειρήσεων, εγγράφεται ως νούμερο στους καταθετικούς λογαριασμούς των προηγουμένων.
Όταν λοιπόν μιά τράπεζα δανείζει το ίδιο ποσό που έχει στα ταμεία της προς 7,8 ή 9 καταναλωτές, εγγράφει στα “κατάστιχά” της αντίστοιχες υποσχετικές, οτι αποπληρωνόμενου του δανείου, θα συσσωρεύει σύν τω χρόνω ΜΕΤΡΗΤΑ ίσα προς το κεφάλαιο συν τους τόκους, ενώ ουσιαστικά έχει χορηγήσει αέρα κοπανιστό στο μεγαλύτερο μέρος αυτής της συναλλαγής. Τα συσσωρευόμενα μετρητά αυτά, δανείζονται και πάλι σε χαζοχαρούμενους καταναλωτές 7,8 ή 9 φορές, μόνο που το σύστημα κάποια στιγμή “μπουκώνει” και τα golden boys που προμοτάρουν δάνεια, ως καλοί σαμαρείτες, παίρνουν άστεγους και καταφρονεμένους από το χέρι και τους οδηγούν στο σπίτι των ονείρων τους με αντάλλαγμα μερικές υπογραφές. Η κόκα και η απόγνωση σε αγαστή σύμπραξη.
altΗ πτώση της Lehmann bros αποσαφήνισε την αλλαγή πορείας του χρηματοπιστωτικού συστήματος προς αυστηρότερους όρους δανεισμού με πρόσχημα την φούσκα των ακινήτων στις ΗΠΑ (και όχι μόνο). Αυτό που επεδίωκαν είχε ήδη γεννηθεί. Οι μή εξαγωγικές οικονομίες της ΕΕ από ευηπόληπτοι πελάτες είχαν καταντήσει κράτη “μπαταξήδες”. Και μην μας πούν οτι δεν ήξεραν γιά τα τοξικά δάνεια. Ήταν τοξικά όσο και η κόκα που πίνουν και οι ίδιοι. Το αποτέλεσμα-όλα κρίνονται εξ’ αυτού-είναι οτι το δολλάριο δεν απειλήθηκε ποτέ από το ευρώ, ο Σαντάμ που το επεχείρησε είχε άδοξο τέλος και ο Σημίτης επελέγη ως κλητήρας να πάει στον Μπούς νεώτερο με μιά τσέπη φορτωμένη ψιλά, να δείξει στην πουτάνα πως γαμιούνται.
Το οτι οι ηγέτιδες δυνάμεις της ΕΕ έχουν επίσης εύθραυστες ως και καταρρέουσες οικονομίες, δεν απασχολεί καθόλου το χρηματοπιστωτικό σύστημα, αφού μέσω της υπαλληλικής σχέσης στην οποία εκβιάζει τις κυβερνήσεις τους, εγκαθιστά την πιό κατάπτυστη και μισητή δικτατορία, αυτήν που κάνει χρήση του χρέους γιά την υποδούλωση και καταλήστευση των λαών.
Χθες 1η Ιούνη 2013 ήταν μέρα διεθνούς διαμαρτυρίας των ευρωπαϊκών λαών ενάντια στην Τρόϊκα, αγγλιστί Fuck Troika, ενώ οι γείτονες Τούρκοι με αφορμή την άλωση ενός πάρκου από τις πολυεθνικές, βγήκαν στους δρόμους καταλαμβάνοντας το επίμαχο μαζί με την Κωσταντινούπολη και τις μεγάλες πόλεις. Ξαναείδαμε το σαβουάρ βίβρ της Τουρκικής αστυνομίας ως προς διαδηλωτές που αντιτίθενται στην επανοθωμανοποίηση του κράτους. Το ελληνικό “ραντεβού”-γιατί γιά ραντεβουδάκι  επρόκειτο- ήταν στο Σύνταγμα στις έξι το απόγευμα. Εκατό άτομα ήταν η μέγιστη προσέλευση. Η δωρεάν κουζίνα που ετοίμασε ο ήρωας που λέγεται “Ο Άλλος Άνθρωπος” δεν κατάφερε να μοιρασθεί και κάτι παρατεταμένα κορναρίσματα που μας έκαναν να στρέψουμε το βλέμμα δεν ήταν οι προσερχόμενοι μοτοδιαδηλωτές -αυτοί ήταν ήδη εκεί- αλλά ένας γάμος που περνούσε με ναυαρχίδα μιά πλούσια στολισμένη “μπέμπα”. Η πορεία προς την Τούρκικη πρεσβεία φυσικά ματαιώθηκε, όπως και οι προσδοκίες μου μετά από τον πηχιαίο τίτλο της “Αυγής” του Σαββάτου που προπαγάνδιζε την Fuck Troika εκδήλωση.
Οι άνεργοι αποκαταστάθηκαν με το επίδομα. Τα στεγαστικά εξυπηρετούνται πλέον κανονικά. Οι κοινωνικές κουζίνες και παντοπωλεία δεν έχουν πλέον λόγο ύπαρξης. Τα χαράτσια πληρώνονται από μισθούς που περισσεύουν και τα μαγαζιά με
λουκέτα είναι οφθαλμαπάτη. Η κυβέρνηση στηλιτεύει την αιώνια γκρίνια της αντιπολίτευσης και τα σαβατοκύριακά μας ξαναβρήκαν τους γνώριμους ρυθμούς.
Όλα βαίνουν καλώς.
Ντροπή μας.
Αληθινά Ψέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: