ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.6.13

Enikos.gr, στα βήματα του Defencenet! Ο Χατζηνικολάου και το θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο!

  Τελικά οι παλιές αγάπες δεν χάνονται. Ιδιαιτέρως οι παλιές (ίσως και νέες) φιλίες, σου αφήνουν ανεξίτηλα τα σημάδια τους!

  Στην φωτογραφία με το βελάκι, ο εκδότης, ολίγον, αλλά με μέτρο αντιμνημονιακός Χατζηνικολάου, με τον Ευάγγελο Αβέρωφ, και τον νυν πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.


  Και ερχόμαστε στο κύριο πιάτο. Πριν λίγη ώρα, το ανεξάρτητο και μαχητικό Blog του Χατζηνικολάου, βγάζει την παρακάτω είδηση:
Εδώ και το Link....Για όση ώρα θα την έχουν την είδηση έτσι, μετά το ρεζιλίκι τους.

  ΣΚΑΝΔΑΛΟ Νο1: Κάνουμε το κόπο και διαβάζουμε την είδηση, από το blog του Χατζηνικολάου...Σοβαρό λέμε ακούγεται! Η είδηση, λέει "Όλα ξεκίνησαν όταν το πλήρωμα της τουρκικής ακταιωρού ζήτησε απο τον πλοίαρχο του καταμαράν να σταματήσει για έλεγχο ανοιχτά της Σύμης. 

Ο πλοίαρχος που είχε επιβιβάσει του λαθρομετανάστες απο τη Ντάτσα της Τουρκίας με προορισμό πιθανόν τη Σύμη, ή κάποια βραχονησίδα δεν πειθάρχησε."

Η πραγματική είδηση λοιπόν, ήταν ότι Ελληνικό δουλεμπορικό καταμαράν, πιάστηκε στα πράσα από τουρκική ακταιωρό, που την καταδίωξε. Πολύ καλά λοιπόν έκανε η Τουρκική ακταιωρός, μιας και ο καπετάνιος του δουλεμπορικού δεν υπάκουσε.
  Ο Χατζηνικολάου λοιπόν, για να εκμεταλλευθεί τα δρώμενα στην Τουρκία, πιάνεται από τα αστεία επιχειρήματα περί Κεμαλικών που όταν έρθουν στην εξουσία, θα εξαπολύσουν επίθεση στο Αιγαίο, και ενώ βάζει την είδηση, βάζει τίτλο, άσχετο, που προδιαθέτει σε επιθετική ενέργεια της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδας.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ Νο2: ο Enikos.gr, στο τέλος παρουσιάζοντας την είδηση, μας ενημερώνει ότι δεν είναι δική του είδηση, αλλά του Ροδιακού ενημερωτικού Portal, rodiaki.gr, όπως δείχνουμε στην φωτογραφία, πάλι από το άρθρο του μπλογκ του Χατηνικολάου

   Πάμε και εμείς μηχανικά (για να τιμήσουμε ως επισκέπτες  την πηγή), στο συγκεκριμένο site, και όντως βλέπουμε την είδηση.....ΑΛΛΑ ΛΙΓΑΚΙ ΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ. Δείτε φωτογραφία από την παράθεση της συγκεκριμένης είδησης, από το Ροδιακό μέσο!

Εδώ και το Link, του συγκεκριμένου άρθρου!
Τα συμπεράσματα δικά σας, λοιπόν. Το δικό μας ερώτημα είναι: Μήπως ο enikos.gr, του Χατζηνικολάου, θέλει να γίνει DefenceNet; Γούστα είναι αυτά, θα πει κάποιος, και εμείς θα συμφωνήσουμε με αυτό!

Δείτε τις αλητείες του defencenet:Ελληνες ομογενείς αποκαλύπτουν τα ψέμματα του defencenet.http://anemosantistasis.blogspot.gr

ανεμος αντιστασης

Δεν υπάρχουν σχόλια: