ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.6.13

ΧΑΜΟΣ!! ΤΑ "ΓΡΑΦΕΙΑ" ΠΑΣΟΚ & ΔΗΜΑΡ ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η! ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ!!...ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΥΜΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Στηρίζοντας Σαμαρά θα διαλύσουν τα κόμματά τους - Οργή στην κοινωνία για τα δεκανίκια της δεξιάς Κυβέρνησης!!!

Κωλοτούμπα ολκής ετοιμάζονται να κάνουν το απόγευμα της Δευτέρας οι Βενιζέλος και Κουβέλης, εγκαταλείποντας τις μέχρι χθες απειλές τους,ότι αν δεν αλλάξει κυβερνητική ρότα ο Σαμαράς στο θέμα της ΕΡΤ, τότε αυτοί θα ρίξουν την κυβέρνηση. Πληροφορίες από τα κεντρικά κομματικά επιτελεία των ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ,κάνουν λόγο για συμμόρφωση και υποταγή και των δύο στη φασιστική πολιτική Σαμαρά. Και οι δύο (Βενιζέλος,Κουβέλης) περιορίστηκαν να ζητήσουν νέα σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών, η οποία όμως είχε γίνει ξανά την περασμένη την Κυριακή στην οποία ενημερώθηκαν από τον πρωθυπουργό για το λουκέτο στην ΕΡΤ. Το σίγουρο είναι, ότι μετά τη Δευτεριάτικη κωλοτούμπα θα βαρέσει διάλυση και στα δύο κόμματα, αφού τόσο στο ΠΑΣΟΚ όσο και στη ΔΗΜΑΡ θα γίνει χαμός από τις αποχωρήσεις και τις ανεξαρτητοποιήσεις, μελών, στελεχών αλλά και βουλευτών.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: