ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.6.13

Κατασχέσεις ακόμα και μετά τη ρύθμιση χρεών

Κατασχέσεις ακόμα και μετά τη ρύθμιση χρεώνΑιφνιδιαστικά σημειώματα των ΔΟΥ σε λογιστήρια επιχειρήσεων

Σε κατασχέσεις μισθών, συντάξεων, ενοικίων ή τραπεζικών λογαριασμών, ακόμα και στην περίπτωση που οι οφειλέτες έχουν προχωρήσει σε ρύθμιση χρεών, προχωρά η Εφορία...

Η αποκάλυψη έρχεται μετά την διαπίστωση ότι τον τελευταίο μήνα οι ΔΟΥ έχουν αρχίσει να στέλνουν χιλιάδες σημειώματα σε λογιστήρια εταιρειών για υπαλλήλους τους που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές, αλλά έχουν υπαχθεί στις δύο τελευταίες ρυθμίσεις που δίνουν το δικαίωμα στο φορολογούμενο να πληρώσει τα χρέη του έως και σε 100 μηνιαίες δόσεις, αναφέρει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Όπως προκύπτει από τον Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων η υπαγωγή στην τελευταία ρύθμιση (αλλά και στις προηγούμενες) εφόσον πρόκειται για χρέος ληξιπρόθεσμο δεν προφυλάσσει τον φορολογούμενο από την κατάσχεση μισθού ή σύνταξης. Και τούτο διότι η υπαγωγή προφυλάσσει το φορολογούμενο μόνο όσον αφορά το ποινικό σκέλος της υπόθεσης. 
 
 
 
gkourou

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή σαν να λέμε και κερατάς και δαρμένος. Και τους κόψανε τους μισθούς και τις συντάξεις και έμειναν
άνεργοι και η μεγάθυμη κυβέρνηση των
ξεπουλητάδων τους κάνει την χάρη να μη τους κλείσει στην φυλακή, προς το παρόν. Ρε είσαστε καλά; ρε σείς επιδιώκετε να φάτε πολύ ξύλο.