ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.6.13

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ!! ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ Γ. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΕΤ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΛΟΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΤ


  
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ;;;
ΑΝΤΩΝΙΟΥ:Μόλις πριν από λίγο κατέθεσα μήνυση για τη διάρρηξη στο γραφείο μου στην πρώην ΕΡΤ. Τα κακοποιά στοιχεία παραβίασαν με αιχμηρό αντικείμενο την κλειδαριά και έκλεψαν δημόσια  έγγραφα, καταστάσεις εργαζομένων, καταστάσεις μισθοδοσίας, προτάσεις της Επιτροπής Προγράμματος, υπηρεσιακή αλληλογραφία, αλλά και προσωπικά μου αντικείμενα. Προφανώς αναζητούσαν άλλα στοιχεία, που έρευνες για τα σκάνδαλα και τα φοβερά ντοκουμέντα που εκθέτουν πολλούς! Ήθελαν να κλέψουν ό,τι ενοχοποιεί τους πρωταγωνιστές, τους ηθικούς, αλλά και φυσικούς αυτουργούς κακουργηματικών πράξεων.

Λυπάμαι για το κατάντημα εκείνων που έχουν αναλάβει την δήθεν περιφρούρηση της περιουσίας του ελληνικού Λαού, υπέρ του οποίου δήθεν κόπτονται. Η περιφρούρηση αποδείχθηκε, εκ των πραγμάτων, ανύπαρκτη. Η πρώην ΕΡΤ έχει καταληφθεί. Και ο Νόμος έχει καταλυθεί!






Δεν υπάρχουν σχόλια: