ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.6.13

Επέμβαση των ΜΑΤ στον δορυφόρο της EBU που αναμεταδίδει ΕΡΤ!

Αποφασισμένη να επιβάλλει με κάθε μέσο την απόφασή της να κλείσει η ΕΡΤ, φέρεται η κυβέρνηση, που επιστρέτευσε για πρώτη φορά, ακόμα και τις δυνάμεις αποκατάστασης διαστημικής τάξης να θέσει εκτός λειτουργίας τον αντιστασιακό eurovision-ικό δορυφόρο!
Με μια αστραπιαία επιχείρηση των νέων μονάδων «Space-ΜΑΤ», που ειδικεύονται σε αποστολές εκτός του πλανήτη, η κυβέρνηση επιχείρησε χθες βράδυ να εμποδίσει την αναμετάδοση του προγράμματος της ΕΡΤ, μέσω του δορυφόρου του European Broadcasting Union.

Άνδρες της ομάδας των Διαστημο-ΜΑΤ ψέκαζαν με χημικά όλη τη νύχτα τον δορυφόρο μήπως και καταφέρουν να τον θέσουν εκτός λειτουργίας, ενώ άλλοι προσπαθούσαν να τοποθετήσουν φελούς στα ανοίγματά του, ελπίζοντας ότι έτσι θα εμποδίσουν την αναμετάδοση του σήματος.
Οι ομάδες των «Αστρο-ΜΑΤ» της κυβέρνησης εν δράσει, προσεγγίζουν τον δορυφόρο της EBU με εντολή Σαμαρά (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)Σύμφωνα με ανακοίνωση της κυβέρνησης, η απόφαση της EBU να βοηθήσει «τους στασιαστάς» είναι ακατανόητη. «Κάποιοι νομίζουν ότι θα επιστρέψουμε στο χθες, όπου θέλαμε να καταρρίψουμε τους δορυφόρους», σημειώνεται στην ανακοίνωση. «Αλλά όχι, τώρα στην Νέα Ελλάδα του Αύριο, τους βαράμε από κοντά», καταλήγει.
Πάντως για δεύτερη μέρα, κύκλοι που πρόσκεινται στον πρώην Πρωθυπουργό κ. Καραμανλή, με παρέμβασή τους ζήτησαν από τον κ. Σαμαρά να διευκρινίσει δημόσια ότι όταν μιλούσε για αδιαφάνεια και κακοδιαχείριση δεν εννοούσε την περίοδο Ρουσσόπουλου-Παναγόπουλου, γιατί τότε υπάρχει μείζον εσωκομματικό θέμα».
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)


Δεν υπάρχουν σχόλια: