ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.6.13

ΕΚΘΕΣΗ GRECO:Eκτεταμένη διαφθορά στις τάξεις των βουλευτών, εισαγγελέων και δικαστών

Στην ετήσια έκθεση της, που δίνεται σήμερα στη δημοσιότητα, η Ομάδα Κρατών κατά της Διαφθοράς του Συμβουλίου της Ευρώπης (GRECO), διαπιστώνει εκτεταμένη διαφθορά στις τάξεις των βουλευτών, εισαγγελέων και δικαστών στις ευρωπαϊκές χώρες και καλεί τις κυβερνήσεις να ενισχύσουν το νομικό τους οπλοστάσιο για την καταπολέμηση της διαφθοράς σ' αυτό το επίπεδο.
"Υποθέσεις διαφθοράς, που αφορούν βουλευτές, δικαστές ή εισαγγελείς έχουν καταστροφικές συνέπειες για την εμπιστοσύνη των πολιτών στους δημοκρατικούς θεσμούς. Οι πολίτες εξαρτώνται από αυτούς τους ανθρώπους για την αντιμετώπιση της διαφθοράς και απ' αυτούς περιμένουν να δώσουν το παράδειγμα", υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Γενικός Γραμματέας του Συμβουλίου της Ευρώπης Θόρμπγιον Ζάγκλαντ.
Στην έκθεση σημειώνεται ότι, η GRECO ξεκίνησε το 2012 τον τέταρτο γύρο αξιολόγησης της, προκειμένου να εξετάσει τον τρόπο αντιμετώπισης θεμάτων, όπως η σύγκρουση συμφερόντων, οι δηλώσεις των περιουσιακών στοιχείων και των συμφερόντων, δώρα, επιδράσεις των λόμπυ, η διαφάνεια στις πολιτικές διαδικασίες των βουλευτών, των ευρωβουλευτών, των δικαστών και των εισαγγελέων.
Αναφέρεται ότι, η GRECO έχει δημοσιεύσει μέχρι στιγμής εκθέσεις αξιολόγησης σχετικά με την Εσθονία, τη Φινλανδία, την Ισλανδία, τη Λετονία, την Πολωνία, τη Σλοβενία και το Ηνωμένο Βασίλειο ενώ το 2013 θα οριστικοποιήσει τις εκθέσεις για τη Γαλλία, Λουξεμβούργο, Κάτω Χώρες, Σλοβακία, Ισπανία, Σουηδία και «Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας". 



 http://topstory.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: