ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.6.13

ΤΩΡΑ!!! ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΕΣ ΦΗΜΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ ΣΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΚΥΚΛΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ... ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 48ΩΡΟ, ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΔΕΙΝΗ ΗΤΤΑ ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΓΙΑ ΑΝΕΛ ΚΑΙ Χ.Α., ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΗΣ Χ.Α., ΚΑΘΙΖΗΣΗ ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ. EXPRESS-ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗ «ΨΑΛΙΔΑ» ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΥΠΕΡ ΣΥΡΙΖΑ. ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ -ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ- ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ, ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ. Η ΠΛΕΟΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5%. ΚΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΓΙΑ ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ 5ΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ή ΚΥΡΙΑΚΗ.

(politikologia1.blogspot.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: