ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.6.13

Ήμαρτον!



Για «ελληνική τραγωδία για τη Δημοκρατία» έκανε λόγο η υπουργός Πολιτισμού της Γαλλίας, με επιστολή του ο πρόεδρός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θυμίζει ότι  το κοινοτικό δίκαιο προστατεύει τον πλουραλισμό (sic), μαύρα εξώφυλλα εφημερίδων, να τώρα, με δεύτερες σκέψεις κι ο πρώτος τη τάξει κρονόληρος... Στα κοινωνικά δίκτυα δεν ασχολούμαστε με τίποτα άλλο... 
Ήμαρτον!

Δε θέλω να ισχυριστώ για κανέναν λόγο ότι δε χρειαζόμαστε τη δημόσια ραδιοτηλεόραση. Θεωρώ ότι είναι αφελείς ή ανόητοι αυτοί που πιστεύουν ότι τα ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα, θα μπορούσαν ποτέ, ως μοντέρνοι μαικήνες, να διαθέσουν επαρκείς πόρους ώστε να υποκαταστήσουν το κράτος-θεματοφύλακα αυτής της εθνικής κιβωτού πολιτισμού.

Αλλά, προς θεού, πια με αυτή την παράκρουση! Αυτές τις τρεις-τέσσερις μέρες που ασχολούμαστε αποκλειστικά με την ΕΡΤ, πιθανόν να έχουν χαθεί αλλού, από τη Φλώρινα ως την Ιεράπετρα, εξαιτίας της πολιτικής που ακολουθείται, περισσότερες θέσεις εργασίας απ’ όλες όσες συνολικά διακυβεύονται στην κρατική τηλεόραση. 

Κι ύστερα, οι ίδιοι δημοσιογράφοι, αυτοί που σήμερα «λεονταρίζουν» από την «πειρατική» ΕΡΤ, πριν μια εβδομάδα, εκφωνούσαν το κυβερνητικό δελτίο της κρατικής τηλεόρασης. Μιας κρατικής -όχι δημόσιας- τηλεόρασης που, κάθε μέρα που περνούσε, θύμιζε όλο και περισσότερο την ΥΕΝΕΔ της επταετίας των συνταγματαρχών. 

Κι επιτέλους, ας μην ξεχνάμε ότι στις ίδιες ακριβώς θέσεις και στον ίδιο ρόλο εξυπηρέτησης του καθεστώτος της Τρόικας Εσωτερικού θα γυρίσουν αυτοί οι δημοσιογράφοι κι οι άλλοι συντελεστές των προγραμμάτων της κρατικής τηλεόρασης, αν είναι προς όφελός τους η απόφαση του συμβουλίου Επικρατείας, την ερχόμενη Δευτέρα.

Υ.Γ. Περιττό βέβαια είναι να σχολιάσει κανείς τη γελοιότητα του Αντωνάκη Μεσία, ο οποίος ελπίζει ότι το ανώτατο δικαστήριο θα τον ξεμπλέξει με την απόφασή του και θα του χαρίσει και δεύτερο καλοκαίρι πρωθυπουργίας. Πέρσι, ο πρωθυπουργεύων σφουγγοκωλάριος, μαζί με τον Οικονομικό του Διευθυντή, αμνήστευσαν τη Siemens και χάρισαν την Αγροτική Τράπεζα. 


Αυτό το καλοκαίρι, όμως, διαφαίνεται ότι θα κάνουν πολύ χειρότερα πράγματα... Γι’ αυτόν, κυρίως, τον λόγο πρέπει να μαζευτούμε γύρω από την ΕΡΤ. Για να ρίξουμε αυτήν την άθλια κυβέρνηση.

Από την ΟΚΤΑΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: