ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.9.13

ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ Ο Δρ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ (2VIDEO)




ΤΙ ΕΛΕΓΕ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΑΠ



ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά απαράδεκτο. Όλοι ξέρουμε οτι οι καλοί είναι οι αριστεροί, και οι κακοί είναι οι φασίστες. Και ξέρουμε επίσης, οτι όποιος δεν είναι κομμουνοαριστερός, ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ο οποίος πρέπει να ριχτεί σε κάποιο πηγάδι, βάραθρο κλπ.

Οι αριστεροί είναι "παληκάρια του Λαού", "σαν στα κρύα τα νερά", ενώ οι φασίστες είναι καμπουριασμένοι μαυραγορίτες και μέγαιρες τσατσάδες.

Πώς τολμάς κε. Χρύσανθε να πιάνεις στο στόμα σου τους τιμημένους κουκουλοφόρους "αγωνιστές ενός καλύτερου κόσμου";;
Δείτε τι τράβηξαν οι λαϊκοί αγωνιστές της αριστεράς, από τους φασιστοναζιστές ακροδεξιούς:
http://www.youtube.com/watch?v=3YrCQGXYR9g

Ανώνυμος είπε...

ρε σεις ότι και να κάνετε ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΗΣΑΣΤΑΝ και ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ θα παραμείνετε.
ΕΣΕΙΣ οι γερμανοπροσκυνημενοι σφαξατε στον ΜΕΛΙΓΑΛΑ και το ξέρετε καλά !! Σαφώς και σφάχτες ήταν και είναι και οι κκεδες αλλά στην περίπτωση του ΜΕΛΙΓΑΛΑ πήραν συχωροχάρτι επειδή έσφαξαν ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ που βιαζαν και εσφαζαν παιδάκια ελληνες...κατα τις διαταγες της Γερμανικής διοικησης...
Και φυσικό είναι ΣΗΜΕΡΑ ο ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ να είναι σύνθημα γιατί και σημερα υπάρχουν οι ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΙΑ.....
Να εύχεσαι να ΠΕΣΟΥΝ με εκλογες γιατι αν οχι ... Ο ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ Ως ΟΝΕΙΡΟ μπροστα στον ΕΦΙΑΛΤΗ που θα βιωσετε.... ΣΚΑΤΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΠΡΟΔΟΤΑΡΑΔΕΣ...