ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.9.13

ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ; ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΜΕ;

 
Γράφει ο Αγιολουκαΐτης

Πολλές φόρες οι μεγαλύτερες αλήθειες είναι ολοκάθαρα μπροστά μας και εμείς  παραλογιζόμενοι αντί να τις ενστερνιστούμε,  ενεργούμε σαν μυωπικοί .
Έτσι λοιπόν πάρα πολλοί ‘Ελληνες αντιδρώντας στην πολιτική εξόντωσης του λαού μας κατέκλυσαν την πλατεία Συντάγματος και τους γύρω δρόμους .Απογοητευμένοι ,αηδιασμένοι και αγανακτισμένοι συγκεντρώνονταν έναντι της Βουλής και εξέφραζαν την αντίθεση τους στα καταστροφικά μέτρα που η βουλή ψηφιζει και υποστηρίζει.
Ε και τι έγινε ?Είχε κάποιο αποτέλεσμα?Επίσης μην βιαστείτε να επικρίνετε την θέση μου αυτή γιατί ήμουν και εγώ ένας από αυτούς που καθημερινά προσπαθούσα με την διαμαρτυρία μου να συμβάλω στην μεγάλη επιδιωκόμενη αλλαγή.
Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή ξεκίνησε δυναμικά  και για πρώτη φορά υπήρχε ένα σημαντικό ηθικό πλεονέκτημα των διιαμαρτυρώμενων που θα μπορούσε να συσπειρώση γύρω τους εκατομμύρια λαού.’Ηταν ακομμάτιστοι.
Σε αυτή την βάση θα μπορούσαν να γίνουν πολλά ,όμως όλοι είδαμε την τελική έκβαση.Κάτι σαν την ΕΡΤ ας πούμε .Συναυλίες ,συγκεντρώσεις συναθροίσεις ,ομιλίες ,θέατρο …σπουδαία επανάσταση πραγματικά.
Έτσι λοιπόν μην γνωρίζοντας προσωπικά πόση ηχομόνωση έχουν τα παράθυρα της Βουλής αλλά βλέποντας ξεκάθαρα τα σημαντικά αμυντικά μέτρα που είχα λάβει οι πολιτικοί μας ταγοι για να αντιμετωπίσουν την λυσσώδη αντίδρασή μας.Ήτοι, ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΑ ΡΟΛΑ ΚΑΤΩ .Αντιλήφθηκα λοιπόν το εξής.
Το σύνολο σχεδόν των κομμάτων προσπαθούσε να καπελώσει τους αγανακτισμένους πολίτες.Το σύνολο σχεδόν των κομμάτων καλούσε σε ψυχραιμία και απέτρεπε πράξεις βίας(προσέξτε…η ρίψη ντομάτας,γιαουρτιού ,αυγών και κτλ στοχοποιήθηκαν ως κατάφωρη βία!)Το σύνολο σχεδόν των κομμάτων ειρωνευόταν είτε ολοφάνερα είτε συγκαλυμμένα  αυτή την συγκλονιστική εκδήλωση αλτρουϊσμού του Ελληνικού λαού.Παράλληλα πλήθος  «πνευματικών» ανθρώπων εξηγούσε τι σπουδαία αποτελέσματα φέρνει αυτή η διαμαρτυρία και ότι θα πρέπει να συνεχιστεί.
Ψέμματα και παραπλάνηση.Κανείς δεν είπε να περικυκλωθεί η βούλή και ότι όταν αυτό έγινε 2 φορές,έφερε αποτέλεσμα, το πολιτικό σύστημα ήρθε σε απόγνωση ,με αποτέλεσμα παραπλανημένοι αριστεροί συμπατριώτες μας,κατόπιν άνωθεν εντολών να περιφρουρίσουν οι ίδιοι την  Βουλή!Νομίζω πολλοί από αυτούς θα αναρωτήθηκαν εκ των υστέρων, αν έπραξαν σωστά.
Γι΄ αυτό λοιπόν την επόμενη φορά ,πρώτα τελειώστε αυτό που αρχίσατε και ύστερα όλα τα άλλα.Ο σκοπός για να μην παρεξηγούμε ,είναι να γίνουν άμεσα εκλογές και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για την κατάντια της χώρας.
Προσωπικά δεν ανησυχώ .
Εξάλλου,είμαι σίγουρος ότι τώρα ξέρετε τι πρέπει να γίνει…

Με εκτίμηση
Ο Αγιολουκαΐτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: