ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.9.13

ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ : "ΠΟΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ??? ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ"

Αρβανιτόπουλος για καθηγητές:"Δεν έχουμε χρόνο για αξιολόγηση,είμαστε σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης".Τουλάχιστον είστε ειλικρινής κ.Υπουργέ...

 

 

 

Την ώρα που ο πρωθυπουργός αλλά και οι περισσότεροι Υπουργοί του μιλούν για "αξιολόγηση" και "νοικοκύρεμα" του δημόσιου τομέα ο κ.Αρβανιτόπουλος σε συνέντευξή του στο Ρ/Σ «Αθήνα 9.84» σε μια έκρηξη ειλικρίνειας δηλώνει:
 "Δεν έχουμε χρόνο για αξιολόγηση,είμαστε σε συνθήκες εκτάκτου ανάγκης!" θυμίζοντας την σκοτεινή εποχή του ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ και ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ».
Δεν έχουμε την πολυτέλεια χρόνου για αξιολόγηση, η χώρα βρίσκεται σε συνθήκες εκτάκτου ανάγκης», όπως αυτολεξεί δήλωσε ο κ. Κων. Αρβανιτόπουλος, μιλώντας στο Ρ/Σ «Αθήνα 9.84» και την κυρία Νόνη Καραγιάννη, το οποίο αποτελεί την δικαιολογητική βάση της κυβέρνησης των καθηγητών δήλωσε: 

«Το μέτρο της διαθεσιμότητας εκρίθη από το ΣτΕ αντισυνταγματικό και αντίθετο στον Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Χάρτη, όπως άλλωστε έχει συμβεί και με αποφάσεις διαφόρων Πολιτικών Πρωτοδικείων της χώρας.

Μόλις την προηγούμενη Τετάρτη το ΣτΕ επεστράφη στο υπουργείο Παιδείας το Προεδρικό Διάταγμα για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, κάτι το οποίο ουσιαστικά σημαίνει πως οι εργαζόμενοι στην εκπαίδευση πρέπει να κριθούν και εκείνοι με τους κανόνες που ισχύουν για όλους τους υπόλοιπους δημοσίους υπαλλήλους. 
Εξάλλου το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, σύμφωνα με όσα με πληροφόρησε η δικηγόρος Κωνσταντίνα Φουντέα, έκανε δεκτή αίτηση δύο εκπαιδευτικών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που ζητούσαν να ανασταλεί το μέτρο της διαθεσιμότητας στο οποίο είχαν τεθεί.
Οι Έλληνες δικαστές απεφάνθησαν και κατέγραψαν σε μία μεγάλης σπουδαιότητας απόφαση όσα διαλαλούσαμε ως Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος, εντός και εκτός της Βουλής .
Τα επιχειρήματα που ακούστηκαν από τον Υπουργό Παιδείας στον Αθήνα 9.84 τ: «μυρίζουν γύψο και μας γυρίζουν πίσω στην σκοτεινή εποχή του ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ και ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ».
Η Κυβέρνηση όλη και ειδικότερα οι Σαμαράς -- Βενιζέλος -- Αρβανιτόπουλος, ένα δρόμο έχουν: 
Να αναστείλουν το ΠΡΟΓΚΡΟΜ των διώξεων των αθώων και εντίμων εργαζομένων στην εκπαίδευση και σε όλο το δημόσιο τομέα.
Πρέπει να αποδείξουμε ότι σέβονται τις αποφάσεις των Δικαστηρίων και προς τούτο οφείλουν αμέσως να αποκαταστήσουν ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΘΕΝΤΕΣ επαναφέροντας τους στην δουλειά τους.. 
Όλα τα άλλα είναι «προφάσεις εν αμαρτίαις» και οδηγούν σε «επικίνδυνους ατραπούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: