ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.9.13

Στον προθάλαμο της πολιτειακής ανωμαλίας;

Παρακρατική επίθεση στον Καμμένο – πρόβα ανωμαλίας
Πανηγυρίζει η διαπλοκή, ανάσα για την κυβέρνηση που καταρρέει
Τα ίδια παρακρατικά κέντρα που πρωταγωνίστησαν σε σκισμένα κοράνια, εμπρησμό Μαρφίν, επιθέσεις με κουκούλες στους αγανακτισμένους, αγκαλιά συνεχίζουν το ταγκό της προβοκάτσιας – ανάσας στα καθάρματα του ΔΝΤ.
Η επίθεση στον Πάνο Καμμένο αλλά και νωρίτερα η δολοφονική επίθεση σε απεργό εκπαιδευτικό, έχουν σαφή στόχευση: «Μπείτε μέσα και σκάστε. Οι δρόμοι είναι μόνο για μαχαιροβγάλτες». 
Τα ίδια κέντρα διατηρούν ορμητήριο στο οποίο είχαν βρεθεί εργαστήρια βομβών σε παλαιότερη έρευνα, ενώ είχαν συλληφθεί τα παιδιά κορυφαίου στελέχους του ΠΑΣΟΚ.

Μέλη της άλλης οργάνωσης καλούσαν σε διαδηλώσεις υπέρ των ισλαμοφασιστών της Συρίας, όπως ακριβώς τα κόμματα του μνημόνιο, ενώ μέλη τους ήδη διώκονται για δουλεμπόριο και άλλες βρωμερές υποθέσεις.
Απαιτείται τώρα η ενότητα απέναντι στα παρακρατικά μαντρόσκυλα του μνημονίου. Που συνεχίζουν ανενόχλητα το έργο τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια: