ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.9.13

Εν αναμονή των γερμανικών εκλογών αύριο


Εν αναμονή των γερμανικών εκλογών αύριο 


Αβέβαιο αν θα καταφέρει η Μέρκελ να σχηματίσει κυβέρνηση

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθεί η διεθνής κοινότητα -και ιδιαίτερα οι Ευρωπαίοι- τις δημοσκοπήσεις για τις κρίσιμες αυριανές Γερμανικές εκλογές.

Η Άνγκελα Μέρκελ θεωρείται το αδιαφιλονίκητο φαβορί και θα επανέλθει στη Καγκελαρία, καθώς το κόμμα της, η Χριστιανοδημοκρατική Ένωση της Γερμανίας είναι σταθερά πρώτη (το CDU είναι το Χριστιανοδημοκρατικό και συντηρητικό πολιτικό κόμμα στη Γερμανία και μαζί με το Βαυαρικό αδελφό κόμμα της, την Χριστιανοκοινωνική Ένωση της Γερμανίας, η CDU δημιουργεί την ομάδα CDU/CSU) .

Ωστόσο, υπάρχει αβεβαιότητα για την Γερμανίδα Καγκελάριο όσον αφορά τον σχηματισμό κυβέρνησης που θα κληθεί να δημιουργήσει καθώς οι εταίροι της Ελεύθεροι Δημοκράτες (FDP), παίζουν στο όριο του 5%, που απαιτείται για την είσοδο τους στη Βουλή.

Σύμφωνα με τελευταία δημοσκόπηση που έκανε το ινστιτούτο Emnid για λογαριασμό της εφημερίδας Bild am Sonntag, ο κεντροδεξιός συνασπισμός της καγκελαρίου Άνγκελας Μέρκελ προηγείται ελαφρώς, με ένα ποσοστό 45%, έναντι όλων μαζί των κομμάτων της αριστερής αντιπολίτευσης, τα οποία συγκεντρώνουν ένα ποσοστό 44%.

Οι συντηρητικοί της Μέρκελ λαμβάνουν σταθερά ποσοστό 39% και τον νυν εταίρο τους στον κυβερνητικό συνασπισμό, τους Ελεύθερους Δημοκράτες (FDP), να κερδίζουν μία μονάδα και να ανεβαίνουν στο 6%, συγκριτικά με την προηγούμενη δημοσκόπηση του Emnid, η οποία είχε δοθεί στην δημοσιότητα στις 15 Σεπτεμβρίου.

Η δημοσκόπηση του Emnid δείχνει επίσης την υποστήριξη για το ευρωσκεπτικιστικό κόμμα «Εναλλακτική για την Γερμανία» (AfD) να μένει σταθερή στο 4%, κάτω από το 5% που χρειάζεται για να εκλέξει βουλευτές.

Το κύριο κόμμα της αντιπολίτευσης, οι Σοσιαλδημοκράτες (SPD), παραμένουν σταθεροί στο 26% ενώ οι σύμμαχοί τους, οι Πράσινοι, χάνουν μία μονάδα και πέφτουν στο 9%. Το κόμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς «Ντι Λίνκε» παραμένει σταθερό στο 9% .

Άλλες δημοσκοπήσεις που δόθηκαν σήμερα στην δημοσιότητα, αλλά και νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, δείχνουν ότι θα υπάρξει μια αναμέτρηση στήθος με στήθος στις εκλογές της Κυριακής, το οποίο αυξάνει την πιθανότητα να συγκροτηθεί μετεκλογικά ένας μεγάλος κυβερνητικός συνασπισμός δεξιάς-αριστεράς υπό την Μέρκελ.

Ωστόσο, ο υποψήφιος των Σοσιαλδημοκρατών, Πιερ Στάινμπρουκ, έχει δηλώσει επανειλημμένως και απερίφραστα ότι "δεν σκοπεύει να γίνει το δεκανίκι" της Μέρκελ και έχει αποκλείσει την πιθανότητα συνεργασία.


πηγη

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

οποιος μαλακας και να βγει εμεις τα ελληνακια θα κερασουμε ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ καθ οτι ετσι μας εκαναν τα παπαρια οι γερμαναραδες και τα δημοσιοκφρακια εν ελλαδι με τις κωλοεκλογες στην γερμανια λες και γινεται η συντελεια του κοσμου.