ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.9.13

Ο Ναζισμός και η Χρυσή Αυγή άλλοθι για εκλογές;

Ο Ναζισμός και η Χρυσή Αυγή άλλοθι για εκλογές;
Είναι γεγονός πως σε τακτά χρονικά διαστήματα η ατζέντα αλλάζει και αντί η κοινωνία να ασχολείται με την αναποτελεσματικότητα της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, την "χρεοκοπία" της ελληνικής οικονομίας, το Μνημόνιο και την έλλειψη δικαιοσύνης επικεντρώνεται στο "φαινόμενο" Χρυσή Αυγή που κατά τ'άλλα διογκώνεται..
Τελευταίο περιστατικό έλαβε χώρα στο Πέραμα όταν μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν σε μέλη του ΚΚΕ που προετοιμάζονταν για το φεστιβάλ της νεολαίας του κόμματος ανεβάζοντας το πολιτικό θερμόμετρο ξανά στα ύψη..
Πράγματι, αυτός είναι ο ρόλος της Χρυσής Αυγής , ένας καθαρά συστημικός ρόλος με τον οποίο η κυβέρνηση μπορεί να δείχνει πιο "δημοκρατική" από τους ακροδεξιούς Χρυσαυγίτες.
Είναι πιο δημοκρατικό να φέρνεις νόμους με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου για μειώσεις μισθών, για λουκέτα σε δημόσιους οργανισμούς, για νέα μέτρα και φορολογία από τον φασίστα που χτυπάει ομοεθνείς πολίτες ή μετανάστες.. 
Είναι πάρα πολύ χρήσιμη η ΧΑ για το πολιτικό κατεστημένο και την εγχώρια οικονομική ελίτ. Πάνω στην Χρυσή Αυγή παίζεται η επιβίωση τους.
Αυτό, διότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα (πλέον) που υπάρχουν ακόμα πολλές φωνές: Φιλοευρωπαϊκές, άλλες που μιλούν για συγκυβέρνηση με υγιείς δημοκρατικές δυνάμεις και κάποιες που κάνουν λόγο για μονομερείς αποφάσεις διαγραφής χρέους και άλλες για "μπολιβαριανή επανάσταση" 
Μπορεί βέβαια οι ενέργειες του Α. Τσίπρα να φτάνουν από την Ουάσινγκτον ως τη Βολιβία και ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ να προσπαθεί να αφουγκραστεί το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας και τις ανάγκες του, δεν είναι ικανές όμως να πείσουν τους εγχώριους οικονομικούς παράγοντες. Ο ΣΥΡΙΖΑ φοβίζει την εγχώρια ελίτ καθώς δεν είναι 100% ξεκάθαρες οι θέσεις του και αυτές που είναι δεν είναι προς το συμφέρον τους. Αν είχαν διασφαλιστεί τα "θέλω" των οικονομικών παραγόντων της χώρας ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν κυβέρνηση από τώρα...

Ο ρόλος της ΧΑ και των media
Η Χρυσή Αυγή είναι η "κωλυμβήθρα του Σιλωάμ" για το υπάρχον πολιτικό σύστημα. Αν υπήρχε πολιτική απόφαση και πραγματική θέληση της κοινωνίας για απονομή δικαιοσύνης, Χ.Α δεν θα υπήρχε. Επειδή όμως κανένας δεν βάζει τον εαυτό του στην φυλακή (πλην κάποιον εξαιρέσεων για το θεαθήναι ή στα πλαίσια του άγριου επιχειρηματικού ξεκαθαρίσματος), προτιμήθηκε η μετατόπιση της ατζέντας στην νεοφασιστική απειλή.
Όσο τα δημοσιονομικά προβλήματα είναι δυσεπίλυτα, η ανεργία αυξάνεται και το κυβερνητικό πρόγραμμα βρίσκεται σε αδιέξοδο η Χρυσή Αυγή θα αυξάνει τη δημοτικότητα της. Αυτό ως κοινωνική αντίδραση της "απολιτίκ" μερίδας του τόπου, των αγανακτισμένων "νοικοκυραίων" αλλά και ως πετυχημένο εγχείρημα των media.
Τα ΜΜΕ όπως έχουν την δύναμη και καλούν στα πάνελ τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής (που έχουν εκλεγεί δημοκρατικά) έτσι και όταν θελήσουν θα τους παρουσιάσουν ως την Νο. 1 απειλή του τόπου.
Ως τότε το "τέρας" έχει μπει για τα καλά στα σπίτια των Ελλήνων πολιτών, καθημερινά προβάλλονται δηλώσεις στελεχών του, οι τσακωμοί στη Βουλή, ενώ οι πράξεις του κοινού ποινικού κώδικα που λαμβάνουν χώρα στους δρόμους είναι πλέον κάτι συνηθισμένο...
Δεν έχουν περάσει και πολλά χρόνια όταν προσωπικότητες όπως ο Αδωνις Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης ήταν από γραφικοί ως επικίνδυνοι στα μάτια του μέσου τηλεθεατή ...Τώρα όμως είναι δημοκράτες και θεματοφύλακες των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων του τόπου...

Η θεωρία των δυο άκρων 
Οι "δημοκρατικές" δυνάμεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ έχουν χαρακτηρίσει ουκ ολίγες φορές τον ΣΥΡΙΖΑ ως το άλλο άκρο της Χρυσής Αυγής, μια ακραία φωνή από τα αριστερά.. Την ίδια ώρα οι ζυμώσεις παρασκηνιακά βρίσκονται εν εξελίξει και η διάσωση της πολιτικής και οικονομικής ελίτ πρέπει να πραγματοποιηθεί με κάθε κόστος είτε με την Χρυσή Αυγή είτε και με τον ΣΥΡΙΖΑ! Ποιος θα περίμενε κυβέρνηση Παπαδήμου, ρυθμιστή τον ΛΑΟΣ ή συγκυβέρνηση με παράγοντα ενότητας την ΔΗΜΑΡ... Όλοι τους πια βρίσκονται μακριά από την κορυφή των πολιτικών εξελίξεων. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με την Χρυσή Αυγή. 
Το κομβικό σημείο που ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να απαντήσει (ξανά) δεν αργεί. Τα media θα διαδραματίσουν και εκεί τον δικό τους ρόλο. "θα υποθηκεύσει ο Αλ. Τσίπρας το μέλλον του τόπου στο νεοναζισμό για να ικανοποιήσει την δική του ατζέντα ή θα υποκύψει στα κελεύσματα των καιρών που κάνουν λόγο μέχρι και για συνεργασία ΝΔ-Χρυσής Αυγής και θα συνεργαστεί με τις δυνάμεις του δικομματισμού; Θα δώσει άφεση αμαρτιών στα πεπραγμένα των τελευταίων 30 ετών ή θα πορευτεί μόνος (ίσως και με άλλες αριστερές δυνάμεις) προς την τελική εκλογική νίκη;",είναι κάποια από τα ερωτήματα που θα τεθούν από τα εγχώρια media...
Για την ιστορία, στην πρόθεση ψήφου (χωρίς άκυρο/λευκό) η ΝΔ λαμβάνει 21,2% και ο ΣΥΡΙΖΑ 20,7%. Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 10,8%, το ΠΑΣΟΚ με 5,4%, το ΚΚΕ με 5,2%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 5,1% και η ΔΗΜΑΡ με 2,2%., σύμφωνα με τελευταία δημοσκόπηση της Metrisi.
Ως τότε και όσο είναι παρούσα η Χρυσή Αυγή όλοι βολεύονται, ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ και οι άλλοι μικρότεροι παίκτες. Η παρουσία της καθιστά τους υπόλοιπους Δημοκράτες και προοδευτικούς...


ΒΑΪΟΣ ΚΡΟΚΟΣ



sofokleousin

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ