ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.9.13

Ποιος ωφελείται;


φονικό 



Γράφει ο Κωνσταντίνος Βουλγαράκης


… ας δούμε λοιπόν και «ποιος ωφελείται», από τις εξελίξεις έντασης και βίας!!

- Εδώ και τρεις (3) μέρες, το 90% του χρόνου των ΜΜΕ, αφορά στο θάνατο του 34χρονου, από ένα Χρυσαυγήτη τραμποούκο και σε «εμπρηστικές» δηλώσεις πολιτικών παραγόντων και αλληλοκατηγοριών κομμάτων, για σκόπιμη πρόκληση έντασης, πυροδότησης επεισοδίων, κλίματος αναταραχής και βίαιης ανατροπής της Κυβέρνησης.

- Εδώ και τρεις (3) μέρες απεργεί και διαδηλώνει η μισή (περίπου) Ελλάδα και κανείς δεν ασχολείται και δε μαθαίνει τίποτα.

- Η εκπαίδευση είναι σε αφασία, η υγεία – κοινωνική πρόνοια εξαερώθηκαν, το ασφαλιστικό σύστημα βούλιαξε, οργανισμοί κλείνουν, άνθρωποι απολύονται, μπαίνουν σε διαθεσιμότητα κλπ, αλλά ξαφνικά έπαψε να μας ενδιαφέρει.

- Τούτη είναι η περίοδος «επίθεσης» της Εφορείας, με εκκαθαριστικά, ΦΑΠ, ΕΤΑΚ, φορολογίες χωραφιών, Τέλη Κυκλοφορίας και Φόρους Πολυτελείας, φημολογούμενες νέες μειώσεις στις συντάξεις, καταργήσεις παροχών και επιδομάτων, αλλά ξαφνικά δείχνουμε να είμαστε «υπεράνω» και να αδιαφορούμε.

- Ο περιβόητος «αντι-τρομοκρατικός νόμος» που βρίσκεται από το 1992 σκονισμένος στα συρτάρια, ξαφνικά άρχισε να αποκτά νόημα, να ξεσκονίζεται και να επιστρατεύεται – με πρωτοφανή μάλιστα συνταγματική ομοψυχία αποδοχής του και συσπείρωση εφαρμογής του – για να αντιμετωπίσει τη Χ.Α. (… κι όποιον άλλον πλέον μας λάχει, που μέχρι σήμερα είχε ασυλία).

- Στις Βρυξέλες παίζεται «χοντρό παιχνίδι» για εμάς (χωρίς εμάς), συζητούνται νέα πακέτα «πάρε – δώσε», ο πρακτικός και τυπικός παραγκωνισμός της Χώρας μας από δομές και αποφάσεις (βλ Προεδρία ΕΕ), νέοι κανονισμοί και στρατηγικές της ΕΕ κλπ, αλλά εμείς έχουμε δικά μας, πολύ σοβαρότερα για να ασχοληθούμε.

- Στην τελευταία κρίσιμη προεκλογική εβδομάδα των Γερμανικών εκλογών, η κα Μέρκελ και οι λοιποί περί αυτήν Ευρωπαίοι ηγέτες, απέκτησαν πλέον ένα ακόμα έμπρακτο (και τραγικό) πολιτικό επιχείρημα, αυτό του πραγματικού κινδύνου αποσταθεροποίησης του «ασθενούς» Νότου και του ευρώ, εξ αιτίας ανάδειξης του εθνικισμού και της Χ.Α.

- Η Ανατολική Μεσόγειος «φλέγεται» κυριολεκτικά, η γεωπολιτική κατάσταση διαμορφώνεται σε νέες βάσεις, γίνεται ένα απίστευτο παζάρι ανακατανομής ρόλων και ζωτικών χώρων, μοιράζονται οι ΑΟΖ, αλλά εμείς ασχολούμαστε με τη «μούχλα» του οίκου μας.

…… και στο βάθος (κατά το Νοέμβρη) «εκλογές», λόγω εκτάκτων αναγκών της Χώρας, από το κλίμα έντασης και ταραχών …. που δημιουργεί η Χρυσή Αυγή, η οποία οδεύει στα «εκτός νόμου» (και εκλογικής διαδικασίας), ικανοποιώντας έτσι «το λαϊκό αίσθημα», τη νομιμότητα και Συνταγματική τάξη, αλλά και την επιβίωση …. των επισφαλώς κατεστημένων κομματικών σχηματισμών !! Τα συνθήματα, απλά και ξεκάθαρα :

- Με τη Χ.Α. εκτός εκλογικής διαδικασίας : «Ευρώ ή Δραχμή» !!

- Με τη Χ.Α. εντός εκλογικής διαδικασίας : «Εμφύλιος» !!

 

 

 

olympia

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟ το προπαγανδιστικό οπλοστάσιο του Φασισμού του 4ου Ράιχ και των εδώ ανδρεικέλων του, κινείται πάνω στην «αντιφασιστική» υστερία και πρακτική της «αριστεράς». Ρητορεία και πρακτική που δαιμονοποιεί τη Χρυσή Αυγή, την αποκόβει από τον καρκινώδη ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ιστό της και την καθιστά «φασιστική απειλή».

Έτσι το καρκινώδες απόστημα του σύγχρονου φασισμού, ο διατεταγμένος προβοκάτορας του καθεστώτος, μετατρέπεται σε «πηγή» του φασισμού και συνδέεται ΑΜΕΣΑ με τις απεργιακές και λαϊκές «εντάσεις» και κινητοποιήσεις, που δημιουργεί και προκαλεί η κακουργία των ανδρείκελων του 4ου Ράιχ!!!