ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.10.13

Αναμένεται προφυλάκιση Κασιδιάρη-Παναγιώταρου, βάσει νέων στοιχείων

Αναμένεται προφυλάκιση Κασιδιάρη-Παναγιώταρου, βάσει νέων στοιχείων
Κατηγορίες για τουλάχιστον άλλους δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής στοιχειοθετούνται, με βάση όσα κατέθεσαν προστατευόμενοι μάρτυρες, οι οποίοι γνωρίζουν εκ των έσω "πρόσωπα και πράγματα" της οργάνωσης. Νέα επιβαρυντικά στοιχεία σε σχέση με τη δολοφονία του Π. Φύσσα προκύπτουν επίσης για τον Νικο Μιχαλολιάκο, όπως και για τους βουλευτές Ηλ. Κασιδιάρη και Ηλ. Παναγιώταρο, οι οποίοι κρίθηκαν μεν μη προφυλακιστέοι, αλλά θα κληθούν για συμπληρωματικές απολογίες και είναι πολύ πιθανόν να προφυλακισθούν. Με βάση τα νέα στοιχεία αναμένεται να γίνουν τις επόμενες μέρες και πολλές συλλήψεις. Με χειροπέδες θα βρεθούν βουλευτές της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι δεν αναφέρονται στο βασικό κατηγορητήριο κατά της οργάνωσης.
Ενας προστατευόμενος μάρτυρας που ανήκε παλαιότερα στον σκληρό πυρήνα της ΧΑ, κατέθεσε ότι η δολοφονία Φύσσα ήταν «αποφασισμένη» και με έγκριση του αρχηγού του κόμματος. «Ξέρω ότι ο Φύσσας ήταν στόχος της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά. Υπήρχε κεντρική εντολή από τον Λαγό να τον «φάνε». Αυτό ήταν εν γνώσει του Κασσιδιάρη και είχε την έγκριση του Μιχαλολιάκου», φέρεται να υποστήριξε ο μάρτυρας.
Σύμφωνα με άλλες μαρτυρικές καταθέσεις, ο αρχηγός της οργάνωσης Ν. Μιχαλολιάκος είχε δώσει εντολή να "καθαρίσουν" τον πρώην χρυσαυγίτη Περίανδρο, ο οποίος είχε καταδικασθεί για τον θανάσιμο τραυματισμό του Μ. Κουσουρή και  μετά την πολυετή φυλάκιση του εγκατέλειψε την οργάνωση, αποκαλύπτοντας στοιχεία για την εγκληματική δράση της.
Για τον Ηλ. Κασιδιάρη οι μάρτυρες είπαν ότι είχε άμεση εμπλοκή σε οργανωμένη δράση χρυσαυγίτικων ομάδων και "ταγμάτων εφόδου", που κατέληξαν σε πράξεις βίας, τραυματισμούς και καταστροφές ξένης περιουσίας.
Οι μάρτυρες έδωσαν επίσης πληροφορίες για το ρόλο του ως "εκπαιδευτή"-συντονιστή "ομάδων κρούσης" που είχε συγκροτήσει η οργάνωση.



sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: