ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.1.14

ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ : "...ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΑΝ..." ... ΤΣΟΥ! ΡΕ ΛΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΣ

Γιακουμάτος: Τι λέει για τη σύλληψη της συζύγου και του αδερφού του
Έξω φρενών με τη σύλληψη της συζύγου του Ελένης Θεοδώρου και του αδελφού του Δημήτρη για χρέη στο Δημόσιο είναι ο βουλευτής της ΝΔ, Γεράσιμος Γιακουμάτος:

«Θέλουν να χτυπήσουν εμένα, αλλά ψώνισαν από σβέρκο, θα δείτε τι θα πάθουν μόλις τελειώσουν τις απολογίες» ήταν η αντίδραση του πρώην υφυπουργού και βουλευτή της ΝΔ στη Β” Αθηνών, όπως χαρακτηριστικά γράφει ο «Βηματοδότης».
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας «απειλεί θεούς και δαίμονες», σύμφωνα με το «Βηματοδότη», γιατί όπως υποστηρίζει ήταν μια παράβαση σε βαθμό πλημμελήματος για μια οφειλή κάτω από 20.000 ευρώ για χρέη του οίκου ευγηρίας της οικογενείας στο Νέο Ψυχικό.
Όμως, ο κ. Γιακουμάτος είναι οργισμένος και για έναν άλλον λόγο: επειδή πέρασαν χειροπέδες στη σύζυγό του, η οποία, όπως λέει, είναι πρόεδρος της οικογενειακής αυτής επιχείρησης και ως πρόεδρος, λέει, δεν φέρει ευθύνη. Μόνο ο διευθύνων σύμβουλος που είναι ο αδελφός του έχει εκ του νόμου ευθύνη. «Δεν έχω καμία σχέση εγώ ούτε με τις συλλήψεις ούτε με τον οίκο ευγηρίας» έλεγε στα απανωτά τηλεφωνήματα που είχε από τους ψηφοφόρους του.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Η "ΛΕΥΚΗ" ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΟΥ
Παρακολουθήστε στο βίντεο στο οποίο ο βουλευτής της Νεας Δημοκρατίας Γεράσιμος Γιακουμάτος εξέφραζε τις απόψεις του για τη σήψη στη πολιτική με αφορμή τους Λιάπη-Τομπούλογλου.

"Ο λαός πρέπει να έχει και λίγο το μυαλό του... Φταίει... είχε πει χαρακτηριστικά... Είναι ανεύθυνοι"...

ΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ "ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΝΟΥ ΤΟΥ" ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ Ο "ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: