ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.2.14

ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΙΧ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ-ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Φώτο από άλλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ

 

Μεγάλη ποσότητα βαρέος οπλισμού, βρέθηκε μέσα σε κλεμμένο αυτοκίνητο στο Παλαιό Φάληρο, το οποίο ερευνάται από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, μέσα στο αυτοκίνητο έχουν βρεθεί ρουκέτες, εκτοξευτήρες, καλάσνικοφ, σφαίρες, χειροβομβίδες και άλλος βαρύς οπλισμός.


Συγκεκριμένα, στο αυτοκίνητο έχουν βρεθεί: 4 βλήματα RPG (αυτοπροωθούμενες βομβίδες), 4 προωθητικοί μηχανισμοί RPG, εκτοξευτήρας RPG, 4 αμυντικές χειροβομβίδες F1, 4 πυροδοτικοί μηχανισμοί των συγκεκριμένων χειροβομβίδων, 3 καλασνικοφ, 7 γεμιστηρες για καλασνικοφ, 2 κοντακια καλασνικοφ, γαντια και κουκουλες. Η έρευνα συνεχίζεται.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το αυτοκίνητο, μάρκας Opel Astra, είχε κλαπεί την 1-1-2014, από την Κερατέα. Το κλεμμένο όχημα εντοπίστηκε, πριν από περίπου 10 ημέρες, μετά από πληροφορίες, σταθμευμένο στην οδό Αγίας Κυριακής, στο Παλαιό Φάληρο.

Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου είχε τοποθετηθεί πινακίδα που ανήκει σε άλλο όχημα και τέθηκε, υπό διακριτική παρακολούθηση, από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, οι αστυνομικοί είχαν ερευνήσει το όχημα εξωτερικά, με ειδικές συσκευές και εκπαιδευμένο σκύλο και γνώριζαν ότι ήταν φορτωμένο με όπλα, γι' αυτό το παρακολουθούσαν με την ελπίδα ότι θα πήγαιναν να το πάρουν οι δράστες και θα έπεφταν στην παγίδα.

Επειδή όμως δεν εμφανίστηκε κανείς, αποφασίστηκε να γίνει έρευνα το Σάββατο.

Ο οπλισμός, ο οποίος μέχρι και αυτή την ώρα καταμετράται, θα μεταφερθεί για έρευνα, μαζί με το αυτοκίνητο, στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί εκτιμούν ότι πιθανόν ο οπλισμός προοριζόταν για κάποια τρομοκρατική οργάνωση και ελπίζουν ότι οι έρευνες που είναι σε εξέλιξη θα ρίξουν φως στην υπόθεση. 
IN.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: