ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.1.14

Δικαίωμά σου να "συναναστρέφεσαι" όποιον θέλεις ....αλλά και δικαίωμά μου να "ξέρω" ....γιατί "φέρνεις" ένα κομμάτι από την ενημέρωσή μου ....

"αλίμονο μου ....αν περίμενα μόνο από σένα!"

Μπαίνεις στο σπίτι μου ....πολύ τακτικά κα Σια του ΣΚΑΙ -με τους κ.κ Άρη, τον Μπάμπη, τον Αλέξη, τον Νίκο, την Μάγδα, τον Αφτιά, κ.α ....κι' αυτό είναι το πρόβλημα!
{Αμορτισέρια ....όλοι τους!}

"Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις" λέει ο κόσμος ....κι' εγώ ως "κοσμάκης" συμφωνώ....

Στην ΦΩΤΟ:
-Ο κ. Γιώργος Αλεξάνδρου Βερνίκος(ΓΑΒ) μετά της θυγατρός του και του Γαμβρού του κ. Μίλτου *Καμπουρίδη, συμπεθέρου της κας Ντόρας και πρ. συνεργάτη του G. Soros, κλπ.
-Η κα Σια -το άλλο πρόσωπο ....μου είναι άγνωστο- Κοσιώνη του ΣΚΑΙ.

Ο κ. Γιώργος Αλεξάνδρου Βερνίκος(ΓΑΒ) ....θέλει να γίνει **Δήμαρχος στον Περαία στο Λιμάνι ....και υπ' αυτή την έννοια ....η εικόνα του ΓΑΒ -και άλλες- αποκτούν "πολιτική σημειολογία".

ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ:
Ο Μέγας Σόϊμπλε διασύρει την μπολσεβίκα Σία Κοσιώνη του «Σκάϊ»

Γιώργος Βερνίκος: Ποιον μεγάλο **Δήμο θα διεκδικήσει ο Εφοπλιστής....

Μίλτος Καμπουρίδης

http://www.miltoskambourides.com/bio/el

Σταδιοδρομία

* Ο Μίλτος έχει διατελέσει ιδρυτικό στέλεχος της Soros Real Estate Partners (SREP), μία παγκόσμια εταιρία ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων ακίνητης περιουσίας, που ιδρύθηκε το 1999 από τον George Soros. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, η εταιρεία άντλησε κεφάλαια 1$ δισ. και πραγματοποίησε μια σειρά από επενδύσεις real estate στη Δυτική Ευρώπη και στην Ιαπωνία.
Ενώ ήταν στη SREP, ο Μίλτος ήταν υπεύθυνος κυρίως για επενδύσεις σχετικές με outsourcing σε ακίνητα στο Ηνωμένο Βασίλειο και για την επενδυτική στρατηγική της SREP στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Ήταν ο deal leader και ιδρυτής της Mapeley Ltd, η οποία εξελίχθηκε στη δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία real estate outsourcing στο Ηνωμένο Βασίλειο, αφού κέρδισε δύο μεγάλα 20ετή συμβόλαια πολλών δισ. λιρών Αγγλίας: ένα με τα τμήματα Inland Revenue και Custom & Excise του Ηνωμένου Βασιλείου και ένα με την τράπεζα Abbey National.
Πριν τη συνεργασία του με τον Soros, εργάστηκε δύο χρόνια στη Goldman Sachs στην επενδυτική ομάδα του real estate για το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία και την Ισπανία. Το 1998, η Goldman Sachs του απένειμε το Βραβείο Παγκόσμιας Καινοτομίας για το έργο του στην Trillium, τη μεγαλύτερη εταιρεία real estate outsourcing στο Ηνωμένο Βασίλειο.
 Dolphin Capital
Ο Μίλτος είναι ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Dolphin Capital Partners (DCP). Η DCP είναι επενδυτική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2004, με εξειδίκευση σε επενδύσεις ακίνητης περιουσίας. Το επενδυτικό όχημα της DCP είναι η Dolphin Capital Investors (DCI), εισηγμένη στην αγορά AIM (Alternative Investment Market) του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες real estate με βάση το καθαρό ενεργητικό της στο ΑΙΜ. Aπό την ίδρυση της το 2005, η DCI έχει αντλήσει κεφάλαια σχεδόν €1δισ. και έχει εξελιχθεί σε ένα παγκόσμιο επενδυτή και κατασκευαστή ολοκληρωμένων high-end θερέτρων στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και στην Αμερική, όπως το Amanzoe.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: