ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.2.14

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΨΗΦΟ (VIDEO)

Φωτογραφία για ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΨΗΦΟ (VIDEO) Για τις αυτοδιοικητικές εκλογές μίλησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, τονίζοντας ότι διεκδικεί την αντιμνημονιακή ψήφο του ελληνικού λαού, ενώ παράλληλα σχολίασε και τις υποψηφιότητες στο δήμο της Αθήνας. «Η παρουσία στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι σε όλη την Ελλάδα, στους περισσότερους δήμους. Θα δοθεί πολιτική μάχη. Εμείς κατεβάζουμε δημάρχους στις μεγάλες πόλεις και διεκδικούμε την αντιμνημονιακή και την πατριωτική ψήφο του ελληνικού λαού», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στον Βασίλη Καπερνάρο, ο κ. Καμμένος εξέφρασε την άποψη ότι ο κ. Καπερνάρος θα είναι αυτός που θα επαναφέρει την Αθήνα σε μία ασφαλή πόλη. «Δεν μπορεί οι δήμαρχοι να εξαρτώνται από τον εκάστοτε προμηθευτή, ο οποίος τους πιέζει είτε μέσω της κυβέρνησης είτε μέσω του Φούχτελ να δώσουν τα σκουπίδια στον έναν επιχειρηματία ή στον άλλο. Εδώ έχουμε να κάνουμε με μία ανεξάρτητη επιλογή», δήλωσε ο κ. Καμμένος.
 ''The New Daily Mail''

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: