ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.2.14

Την Δευτέρα περιφρορούμε τα καταστήματα του ΕΟΠΥΥ...Τα καλέσματα!



Εντολή για άμεση μεταφορά όλων των υλικών των μονάδων έδωσε η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ, πριν καν δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης ο νόμος Γεωργιάδη. Μηχανήματα και υλικά των μονάδων του Οργανισμού ήδη μεταφέρονται, ενώ σύμφωνα με κατεπείγον έγγραφο του προέδρου του ΕΟΠΥΥ στόχος είναι η σφράγιση και το κλείσιμό τους μέχρι τη Δευτέρα (17/02)
«Τα πολυϊατρεία ήδη υπολειτουργούν καθώς οι γιατροί απεργούν από τις 25 Νοεμβρίου»,αποφαίνεται ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Δημήτρης Κοντός ο οποίος έδωσε ήδη εντολή να μπει λουκέτο σε όλα τα πολυιατρεία του ΕΟΠΥΥ.
Όπως αναφέρει το Βήμα, μηχανήματα και υλικά των μονάδων μεταφέρονται στις Περιφερειακές Διευθύνσεις του ΕΟΠΥΥ ενώ γιατροί καλούνται να παραλάβουν 100 μεγάλες υγειονομικές μονάδες και άλλες 150 μικρότερες (Περιφερειακά Ιατρεία, νομαρχιακές μονάδες κλπ). Σημειώνουν ότι μεγαλύτερο πρόβλημα παρατηρείται στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, λόγω του μεγάλου αριθμού και μεγέθους των μονάδων και με δεδομένο ότι οι περιφερειακές διευθύνσεις δεν διαθέτουν εξειδικευμένο προσωπικό. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει η δυνατότητα να γνωρίζουν τι ακριβώς παραλαμβάνουν.
ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΝΓΚΕΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (17/2) ΣΤΙΣ 08:00 ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ-ΔΑΦΝΗΣ/ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Ήδη, γιατροί και εργαζόμενοι προχώρησαν σε αποκλεισμό μονάδων εμποδίζοντας την είσοδο των επιτροπών που θα κάνουν απολογισμό για να προχωρήσει το λουκέτο - εξπρές, ενώ έχουν απευθύνεικάλεσμα για συγκέντρωση έξω από τη μονάδα του ΕΟΠΥΥ Αλεξάνδρας τη Δευτέρα 17/2 στις 8πμ.
Στο ΙΚΑ της Λεωφ. Αλεξάνδρας, εργαζόμενοι και γιατροί περιφρούρησαν την Παρασκευή το κτίριο για να εμποδίσουν τη διαδικασία «παράδοσης-παραλαβής» που θα σήμαινε το οριστικό κλείσιμο της μονάδας παροχής υπηρεσιών υγείας.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή της επιτροπής αγώνα ΕΟΠΥΥ Αλεξάνδρας, σήμερα "έγινε προσπάθεια να σφραγιστεί η μονάδα του ΕΟΠΥΥ Αλεξάνδρας, όπως και όλες οι υπόλοιπες. Οι μάσκες πλέον έχουν πέσει! Μετά τις χιλιάδες διαθεσιμότητες-απολύσεις γιατρών υγειονομικών και διοικητικών κλείνουν και τα υποκαταστήματα, οδηγούν την υγεία στο απόσπασμα και τους ασφαλισμένους στο θάνατο!"
Επίσης, οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ Δάφνης/Αγίου Δημητρίου αποφάσισαν ότι δεν πρόκειται να παραδώσουν το κτήριο στην διοίκηση του (υπό κατάργηση) ΕΟΠΥΥ, παρότι τους το ζήτησαν να γίνει εντός της μέρας ή το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 17/02. Οι γιατροί καλούν όλους τους πολίτες να τους βοηθήσουν να αντισταθούν και να αντιστρέψουμε όλοι μαζί την ουσιαστική κατάργηση της πρωτοβάθμιας ιατρικής φροντίδας που επιχειρεί να πετύχει η κυβέρνηση.
Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού καλεί όλους τους πολίτες να ενώσουν όλοι μαζί τις δυνάμεις τους με τους αγωνιζόμενους γιατρούς και να προσέλθουμε μαζικά στον ΕΟΠΥΥ Αγίου Δημητρίου την Δευτέρα 17/02 και ώρα 09:00. Παρόμοιες κινήσεις γίνονται και από άλλες συνελεύσεις γιατρών του ΕΟΠΥΥ, οι πολίτες ας είναι σε εγρήγορση. «Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να υλοποιηθούν τα σχέδια της κυβέρνησης για την πλήρη διάλυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας!» τονίζει το ΜΚΙ Ελληνικού σε σχετικό δελτίο Τύπου.(iskra.gr)
ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΓΚΕΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (17/2) ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Η απεργιακή επιτροπή των υγειονομικών της τοπικής μονάδας Υγείας Περιστερίου «συνεχίζει τον αγώνα που ξεκίνησε από τις 25/11/2013 ενάντια στη διάλυση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ)».
Καλεί όλους τους δημοκρατικούς πολίτες αυτής της πόλης τη Δευτέρα 17/2/2014 στις 8.00 το πρωί έξω από τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ-ΙΚΑ στην οδό Σαρανταπόρου, στο Περιστέρι, να περιφρουρήσουμε όλοι μαζί τα ιατρεία ενάντια στο κλείσιμο που η μνημονιακή κυβέρνηση θέλει να επιβάλει, στερώντας από το λαό την πρόσβασή του στις δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, που ο ίδιος με τον ιδρώτα του δημιούργησε.
ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΓΚΕΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (17/2) ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
Τώρα είναι η ώρα να τους σταματήσουμε, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άνεργοι, γυναίκες και νεολαία, όλοι μαζί σαν μια γροθιά να τους χαλάσουμε τα σχέδια.
Όλοι και όλες στην κινητοποίηση της Λαϊκής Επιτροπής και των Μαζικών Φορέων του Ζωγράφου το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στις 11:00 στην πλατεία Τερζάκη και  Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, στις 7:30, έξω από τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ, για να αποτρέψουμε το κλείσιμο των ιατρείων, για να παλέψουμε για δημόσια και δωρεάν υγεία.
ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΓΚΕΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (17/2) ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ
Οι Γραμματείες Τρικάλων του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου(ΠΑΜΕ) της Πανελλαδικής Αντινομοπωλιακής Συσπείρωσης των ΕΒΕ(ΠΑΣΕΒΕ)  , της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης(ΠΑΣΥ) , ο Σύλλογος Γυναικών Τρικάλων, το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών , οι Λαϊκές Επιτροπές Αγώνα  στις συνοικίες , καλούν τον Τρικαλινό λαό σε συγκέντρωση στο κτίριο του ΕΟΠΥΥ , τη Δευτέρα 17 Φλεβάρη , στις 9 το πρωί, γιατί είναι η μέρα που σχεδιάζεται η διαδικασία παραλαβής και παράδοσης –σφραγίσματος των  πολυιατρείων.
ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΓΚΕΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (17/2) ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ
Δευτέρα 17-2-2014, 7:00 το πρωί, όλοι έξω από τα γραφεία του ΕΟΠΥΥ


Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια: