ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.2.14

Η Γερμανία παρεμβαίνει στην Ουκρανία και την… απειλεί!



Η Άγκελα Μέρκελ επιθυμεί κυρώσεις εναντίον ουκρανών πολιτικών σε περίπτωση υιοθέτησης καταπιεστικής πολιτικής
Μετάφραση - Απόδοση Γ. Μοτσάκος
Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ παραδέχεται την υποστήριξη επιβολής κυρώσεων της διεθνούς κοινότητας κατά μεμονωμένων εκπροσώπων της ουκρανικής ηγεσίας, σε περίπτωση παραβίασης των αρχών της δημοκρατίας. Η παραπάνω δήλωση της Γερμανίδας καγκελαρίου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο σε εκδήλωση της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU) στην πόλη Erfurt στην Θουριγγία.
Η επικεφαλής της γερμανικής κυβέρνησης θεωρεί ότι η πολιτική κρίση στην Ουκρανία θα πρέπει να ξεπεραστεί μέσω του διαλόγου μεταξύ των αντιμαχόμενων μερών. Ωστόσο, εάν η ηγεσία της χώρας δεν θα «συμμορφωθεί» με τα «βασικά πολιτικά δικαιώματα», το κόμμα CDU θα υποστηρίξει την επιβολή από την παγκόσμια κοινότητα στοχοποιημένων κυρώσεων ενάντια στους καταπιεστές», δήλωσε η Μέρκελ. Το χριστιανοδημοκρατικό κόμμα ενέκρινε επίσης ένα αντίστοιχο ψήφισμα.
Η ομοσπονδιακή Καγκελάριος έκανε έκκληση στις ΗΠΑ μαζί με την Ευρώπη αλλά και το Κίεβο να βοηθήσουν να βρεθεί μια λύση για την ουκρανική κρίση, καθώς και να συζητήσουν τις «λεπτές αποχρώσεις της πολιτικής που πρέπει να ακολουθηθεί για την επίτευξη κοινών στόχων». «Πρέπει να ενώσουμε τις προσπάθειες», δήλωσε ή ίδια.
Σχόλιο: Μετά βέβαια από το επεισόδιο με την αμερικανίδα ΥΦΕΞ Βικτώρια Νούλαντ η γερμανίδα καγκελάριος αλλά και οι περισσότεροι πολιτικοί της ΕΕ δυσαρεστήθηκαν σφόδρα από το περιστατικό.
Σχόλιο ιστολογίου: Επιδεικνύοντας μία ιδιαίτερη νευρικότητα, το Βερολίνο εισέρχεται στα εσωτερικά της Ουκρανίας, κάνοντας μία άκομψη –αλλά και «πολιτισμένη»- υπόδειξη, προς τη νόμιμη κυβέρνηση της χώρας, καθιστώντας σαφή την πολιτική της Γερμανίας ακόμη και προς τα κράτη εκείνα που επιθυμούν ή σκέφτονται να εισέλθουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μάλλον, η Γερμανία έχει αρχίσει να ξεφεύγει και από τη θέση ισχύος που έχει αυτή τη στιγμή δείχνει πως απαιτεί πλήρη υποταγή και υπακοή στην δική της πολιτική άποψη. Μόνο που με αυτόν τον τρόπο, στην περίπτωση της Ουκρανίας, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να «ξυπνήσει» την «ρωσική αρκούδα» που έχει ήδη προειδοποιήσει ότι δεν θα ανεχθεί παρέμβαση της Ευρώπης και των ΗΠΑ στην Ουκρανία…
kostasxan

Δεν υπάρχουν σχόλια: