ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.2.14

ΠΡΟΣ ΕΛ.ΑΣ.: ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ...ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ...

Η Ένωση Αστυνομικών Αχαΐας κατά Ελληνοφρένειας -> Απειλεί με μήνυση τον Μπαλούρδο!!!...
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT7gsDMGJjF-jXTBHxr1fCrQL6eQfVmUbJqeYuZzXQWaSSJCw7_fA
Με ανακοίνωσή της, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας στρέφεται κατά του Μπαλούρδου της Ελληνοφρένειας και απειλεί με μήνυση. Η ανακοίνωση των αστυνομικών είναι ανορθόγραφη και με κεφαλαία γράμματα, ώστε να μην έχει κανείς αμφιβολία πως είναι χρυσαυγίτες. Οι αστυνομικοί της Αχαΐας ζητούν...
την επέμβαση του υπουργείου Δημοσίας Τάξης, οπότε, με εντολή Σαμαρά στον Δένδια, αναμένεται να μπουκάρουν στο... στούντιο που γυρίζεται η Ελληνοφρένεια καμιά δεκαριά διμοιρίες των ΜΑΤ, για να συλλάβουν τον Μπαλούρδο.
Οι αστυνομικοί ζητούν και την παρέμβαση της Ελένης Μενεγάκη και την καλούν να μιλήσει στον Θύμιο και τον Αποστόλη, ώστε να τους πείσει να παρουσιάζουν τους αστυνομικούς ως πρότυπα πολιτών και όχι ως καθυστερημένους.
Στην ανακοίνωση, οι αστυνομικοί αναφέρουν πως η Ελληνοφρένεια αφήνει μηνύματα πως οι αστυνομικοί είναι ηλίθιοι, ενώ όλοι ξέρουμε πως είναι πανέξυπνοι.Γι’ αυτό έγιναν μπάτσοι.
(Πολύ καλή η διαφήμιση των Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας για την Ελληνοφρένεια. Αν και όπως διαβάζω την ανακοίνωσή των αστυνομικών, έχω την εντύπωση πως πρόκειται για φάρσα. Σκέφτομαι πως δεν μπορεί να υπάρχει τόση βλακεία. Αλλά το ίδιο σκέφτηκα χιλιάδες φορές τα τελευταία χρόνια. Και δεν ήταν φάρσα.)
Δεν φαίνεται να εκτιμούν το χιούμορ της σατιρικής εκπομπής Ελληνοφρένεια οι αστυνομικοί της Αχαϊας και με σχετική ανακοίνωσή τους προαναγγέλουν την κατάθεση μήνυσης ενώ επιρρίπτουν εμμέσως πλην σαφώς ευθύνες και στην ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Αφορμή ο... Μπαλούρδος...
Διαβάστε την ανακοίνωση:
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ-ΕΣ

- ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ & ΠΡΟ.ΠΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ, Η ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΗΣ ΥΑΤ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΛΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΤΥΡΙΚΗ ΣΕΙΡΑ '' ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ'' ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ALPHA, ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ.

- ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ .. ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΥΑΤ , ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΛΤΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΜΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΟΣΜΙΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΚΑΙ ΑΣΕΜΝΕΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΕΡΙ ΗΛΙΘΙΩΝ.

- ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ ΚΑΘΟΣΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ.

- Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ Π.Ο.ΑΣ.Υ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ
Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ

SIBILLA-GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: