ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.2.14

Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει , εκλογές θα μυρίσει;


20140211-165644.jpg
 Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Λοιπόν σήμερα δεν ξέρω αν το προσέξατε..
αλλά είμαστε μία ωραία ¨αντι –ΤΡΟΙΚΑΝΗ¨ ατμόσφαιρα..είμαστε; (ΝΤΙΝΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ)
Και ζωή τραβά την ανηφόρα…


Τρίτη 16 Μαρτίου 2010
Με ένα γεμάτο πιστόλι, το οποίο θα ήταν καλό να υπάρχει πάνω στο τραπέζι, χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί, παρομοίασε ο Γ. Παπακωνσταντίνου την ύπαρξη ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης της Ελλάδας.
Οι υπουργοί Οικονομικών των “27″, όπως και της Ευρωζώνης, παρέπεμψαν στην ευρωπαϊκή σύνοδο κορυφής, στις 25 Μαρτίου, την πολιτική απόφαση για τη στήριξη της Ελληνικής οικονομίας. Παρά τη στήριξη πολλών
εταίρων, δεν επήλθε συμφωνία, κυρίως λόγω των αντιρρήσεων της Γερμανίας, διευκρίνισε σχετικά ο υπουργός Οικονομικών.
Από το Σωτήριο έτος του 2010 πάμε στο Σωτήριο έτος του 2014.

31 Ιανουαρίου 2014
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Νότης Μαριάς, μιλά στο Κόκκινο για την απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Ευρώπης μετά απο σχετική τροπολογία που κατέθεσε ο ίδιος. Αιρεται η ασυλία της τρόικας έναντι πιθανών ευθυνών που θα προέκυπταν (ή θα προκύψουν) από την εφαρμογή των μνημονιακών μέτρων στην Ελλάδα.
Η απόφαση ελήφθη από την Ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης ύστερα από τροπολογία που κατέθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νότης Μαριάς .

7 Φεβρουαρίου 2014
«Η τρόικα έπεσε τραγικά έξω στις προβλέψεις της και αυτό μας δημιούργησε πολλά προβλήματα».
Όπως ανέφερε ο υπουργ
ός Οικονομικών, τον περασμένο Σεπτέμβριο η ομάδα Τόμσεν παρέδωσε ένα χαρτί με λανθασμένες δημοσιονομικές προβλέψεις, τις οποίες τελικά και δεν έλαβε υπόψη της η ελληνική κυβέρνηση. «Αν το δεχόμουν, θα ήταν μια μεγάλη καταστροφή» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Στουρνάρας.
«Η Τρόικα έχει κολλήσει, είχε κολλήσει μάλλον, γιατί ελπίζω τώρα, με τα νέα στοιχεία που προκύπτουν, το μυαλό τους θα έχει κάπως προσαρμοστεί στην πραγματικότητα.».

Τελικά είναι το ίδιο περίστροφο που βάλαμε πριν τέσσερα χρόνια στο τραπέζι;
Σίγουρα όμως είναι δίχως σφαίρες.
Και ξαφνικά κάτι κινείται…


Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014.
Το ερώτημα είναι γιατί τώρα βγαίνουν σωρηδόν οι δικαστικές αποφάσεις κατά των μνημονιακών μέτρων; Γιατί τώρα κρίνεται αντισυνταγματικό το χαράτσι την στιγμή που έχει εισπραχθεί στο σύνολο του και έχει αντικατασταθεί με άλλο φόρο επι της ακίνητης περιουσίας; Πηγή capital.gr του Παναγιώτη Στάθη .
Το πολιτικό δυναμικό της χώρας εισήλθε πλέον με τα μούτρα σε ένα άγνωστο πεδίο λεπτών χειρισμών σε όλο το φάσμα των ανοικτών εθνικών θεμάτων της τελευταίας 30 ετίας σέρνοντας μάλιστα πίσω του και την προίκα της οικονομικής πιθανής χρεωκοπίας.
Και ενώ ο Μπαρόζο τους απαγόρεψε να αναφέρουν ακόμα και την λέξη των εθνικών εκλογών, τρόπος του λέγειν, κάποιοι βάλθηκαν να μπούνε στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ και να βγούνε μέσα από αυτήν αντιμνημονιακοί.
Αν η κατσίκα δεν μασάει ταραμά, πόσο μάλλον ο Λαός δεν ¨μασάει¨άλλα ψέμματα.
Εκτός κι αν τα πράγματα είναι τόσο δύσκολα…
Ορατός είναι ο κίνδυνος κατάρρευσης της ελληνικής κυβέρνησης τους επόμενους 18 μήνες.
Την πρόβλεψη αυτή διατυπώνει η Megan Greene, επικεφαλής οικονομολόγος της Maverick Intelligence, αρθρογράφος του πρακτορείου Bloomberg και πρώην στενή συνεργάτης του Nouriel Roubini.
Όπως υποστηρίζει, σε νέο άρθρο της για τις προοπτικές της ευρωπαϊκής οικονομίας, τόσο η Ελλάδα, όσο και η Ιταλία διαθέτουν κυβερνήσεις εξαιρετικά ασταθείς. “Οι κυβερνήσεις σε Ελλάδα και Ιταλία θα μπορούσαν να καταρρεύσουν εντός των επόμενων 12 μηνών, προκαλώντας πανικό στη διεθνή επενδυτική κοινότητα”. http://www.bankingnews.gr/
Αυτές τις μέρες μέχρι και τις Ευρωεκλογές οι Τοκογλύφοι θα ¨ψυχανεμίζονται¨το θύμα τους.
Έχουν ανοίξει όλα τα εγχειρίδια διαχείρισης κρίσεων που αφορούν τις ανοικτές υποθέσεις μας στην ΑΟΖ, στις επίσημες μελέτες υδρογοναθράκων, στην υπόθεση της ονομασίας των Σκοπίων, στην νέα Αμερικάνικη πρωτοβουλία για το Κυπριακό και στις Ελληνο- τουρκικές σχέσεις και περιμένουν με ¨στωικότητα¨ πως θα αποτελειώσουν το πείραμα που ξεκίνησαν πάνω στις Ελληνικές ζωές με το κατάλληλο τελειωτικό κτύπημα και πάντα προς ίδιον όφελος.
Έτσι εξηγούνται οι ήξεις –αφίξεις της Τρόικας, έτσι εξηγούνται οι αντικρουόμενες ανακοινώσεις για το αν μας ράψουν καινούργιο κουστούμι για μνημόσυνο- μνημόνιο, έτσι δικαιολογείται και η προσπάθεια των μνημονιακών δυνάμεων που θελουν να το παίξουν ξενέρωτα αντιστασιακοί.
Μπροστά γκρεμός και πίσω ρέμα…
Από και εδώ και πέρα ο ¨εφιάλτης¨των Εθνικών Εκλογών θα στοιχειώνει τις ζωές κάποιων. Όμως είναι Δημοκρατικός μονόδρομος και όχι σκοτεινός παράδρομος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: