ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.2.14

Νικήτας και Άρης για τον Δήμο

 
Ο Νικήτας Κακλαμάνης το είπε και το έκανε. Κατεβαίνει υποψήφιος για το Δήμο Αθηναίων. Το ίδιο και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος είχε προαναγγείλει πως αν του ζητηθεί θα θέσει τον εαυτό του στην κρίση των κατοίκων της πρωτεύουσας.
Οι δύο Νεοδημοκράτες κατεβαίνουν υποψήφιοι για τον Δήμο της Αθήνας, σε μια εκλογική διαδικασία που βρίσκει την Δεξιά παράταξη χωρισμένη –τουλάχιστον- στα δύο.
«Δηλώνω παρών στην πρόσκληση/πρόκληση για μια Αθήνα αυξημένης αισθητικής, για μια Αθήνα, όπου οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της θα αισθάνονται ασφάλεια, μια Αθήνα ικανή να τροφοδοτήσει τις δημιουργικές δυνάμεις όλων μας. Για μια Αθήνα που αγαπάμε και θέλουμε να κερδίσει τη θέση που της αξίζει», τονίζει στην ανακοίνωσή του ο Α. Σπηλιωτόπουλος.
Με βάση τις δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Σπηλιωτόπουλος έχει λάβει το «πράσινο φως» από την Συγγρού και απολαμβάνει την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, η οποία φαίνεται να «αδειάζει» τον Νικήτα Κακλαμάνη. «Καταθέτω επίσημα, στις Αθηναίες και στους Αθηναίους, την υποψηφιότητά μου για το δήμο της πόλεως των Αθηναίων» αναφέρει σε δήλωσή του ο πρώην δήμαρχος για να συμπληρώσει: «Το πρόγραμμα της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης, της οποίας θα ηγηθώ, θα παρουσιαστεί δημόσια, σε ανοιχτή εκδήλωση, στο προσεχές μέλλον. Η αγάπη μου για την Αθήνα δεν είναι ευκαιριακή. Για μένα ήταν, είναι και θα είναι πρώτα, η Αθήνα».
ένα άρθρο των πρωταγωνιστών

Δεν υπάρχουν σχόλια: