ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.3.14

ΚΟΥΪΖ: Το 1999 έλεγε «Αδιανόητο γεγονός η Εισαγγελική παρέμβαση στο Χρηματιστήριο!» Σήμερα???…


ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ 1

—  …. Σήμερα *** ζητάει την ψήφο μας ….το 1999 έλεγε: «Αδιανόητο γεγονός η Εισαγγελική παρέμβαση» στο Χρηματιστήριο! ….αδιαφορώντας αν με τις δηλώσεις του ….ασκούσε ο ίδιος -από θεσμική θέση- παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης!
  — Ήταν τότε που ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Κολιοκώστας διέτασε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση και έρευνα για τα καταγγελλόμενα δια του τύπου ….»καμώματα» της πόρνης της Σοφοκλίτσας:
  — «Φήμες, παραπλάνηση, χειραγώγηση μετοχών, αδράνεια ή και συνενοχή των ελεγκτικών οργάνων είναι τα μυστήρια της Σοφοκλέους που δίδουν το στίγμα – την κατεύθυνση προς την οποία στρέφεται η έρευνα του Εισαγγελέα του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος κ. Δ. Aσπρογέρακα.»

  — Αυτά ….με την ευκαιρία της άσκησης έφεσης του Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κατά της πρόσφατης «αθωωτικής απόφασης» ….για το σκάνδαλο του ΧΑΑ.

  — *** ….και το όνομα αυτού -του εκτιθέμενου εις τας εκλογάς- ….εν καιρώ τω δέοντι!

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ -ΓΙΑ ΤΗΝ ΈΦΕΣΗ- ΣΤΟ:
http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1191895/efesh-gia-thn-athoosh-ton-42-sto-skandalo-toy-ha.html
Ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου που μελέτησε το σκεπτικό της αθωωτικής απόφασης για το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, ζήτησε να ασκηθεί αναίρεση επικαλούμενος νομικά σφάλματα και ελλείψεις στην αιτιολογία των δικαστών… … … … …
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


ΜπαρμπαΝίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: