ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.3.14

RTRS: Το πακέτο κυρώσεων που ετοιμάζει η ΕΕ κατά της Ρωσίας


 troktikoΤα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμφώνησαν στην φρασεολογία που θα χρησιμοποιηθεί για τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, που θα περιλαμβάνουν περιορισμούς ταξιδίων και «πάγωμα» περιουσιακών στοιχείων αυτών που είναι…

υπεύθυνοι για παραβίαση της εθνικής κυριαρχία της Ουκρανίας, σύμφωνα με προσχέδιο εγγράφου που έχει δει το Reuters.
Το επτασέλιδο έγγραφο περιγράφει λεπτομερώς τα περιοριστικά μέτρα που θα ληφθούν κατά της Μόσχας εάν δεν αντιστρέψει την πορεία στην Κριμαία και δεν αρχίσει διαπραγματεύσεις με διεθνείς διαμεσολαβητές αναφορικά με τις προσπάθειες για επίλυση της κρίσης στην Ουκρανία.
Εάν εγκριθούν από τους υπουργούς Εξωτερικών της ΕΕ στη συνεδρίαση της Δευτέρας, αυτές θα είναι οι πρώτες κυρώσεις που επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ένωση κατά της Ρωσίας από το τέλος του Ψυχρού Πολέμου, και θα σηματοδοτούν μια σοβαρή επιδείνωση των σχέσεων Ανατολής-Δύσης.
«Τα κράτη μέλη θα λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για να αποτρέψουν την είσοδο ή την διέλευση μέσω των περιοχών τους φυσικών προσώπων που είναι υπεύθυνα για ενέργειες που υπονομεύουν ή απειλούν την εδαφική ακεραιότητα, την εθνική κυριαρχία και την ανεξαρτησία της Ουκρανίας», σύμφωνα με το 1ο άρθρο του εγγράφου.
Το 2ο άρθρο καλύπτει τα περιουσιακά στοιχεία που διατηρούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση και δηλώνει πως «όλα τα κεφάλαια και οι οικονομικοί πόροι που ανήκουν, διακρατούνται ή ελέγχονται» από αυτούς που είναι υπεύθυνοι για ενέργειες που έχουν υπονομεύσει την ακεραιότητα της Ουκρανίας, «θα παγώσουν».
Το έγγραφο εγκρίθηκε με σιωπηρή διαδικασία αφού κανένα κράτος μέλος της ΕΕ δεν έφερε αντιρρήσεις στην φρασεολογία μέχρι της 11:00 το πρωί (GMT) της Τετάρτης, ανέφεραν οι αξιωματούχοι.
Οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ θα συνεδριάσουν τη Δευτέρα στις Βρυξέλλες και αναμένεται να υπογράψουν επισήμως τα μέτρα, εκτός και αν υπάρξει κάποια δραματική αλλαγή στην πορεία της Ρωσίας. Αυτό είναι κάτι που φαίνεται απίθανο να συμβεί, αφού δεν υπάρχει καμία ένδειξη «αποκλιμάκωσης» στην Κριμαία, εν αναμονή του δημοψηφίσματος της Κυριακής.
Λείπουν τα ονόματα…
Αν και η ΕΕ έχει συμφωνήσει στην φρασεολογία των κυρώσεων, εξακολουθεί να επεξεργάζεται τα ονόματα αυτών που θα μπουν στο στόχαστρο.
Την Τρίτη έγιναν διαπραγματεύσεις στο Λονδίνο μεταξύ αξιωματούχων της Βρετανίας, των ΗΠΑ, της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ελβετίας, της Ιαπωνίας και άλλων χωρών, για το θέμα.
«Απ» ότι κατάλαβα υπήρξαν λεπτομερείς συζητήσεις για τα ονόματα στη συνάντηση», ανέφερε ευρωπαίος αξιωματούχος. «Δεν έχει καταρτιστεί οριστική λίστα, όμως θα είναι έτοιμη μέχρι τη Δευτέρα».
Ευρωπαίοι αξιωματούχοι έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δεν θα βρίσκονται στη λίστα, έτσι ώστε να παραμείνουν ανοικτά τα κανάλια επικοινωνίας.
Η λίστα –η οποία θα προστεθεί στο έγγραφο που είδε το Reuters- αναμένεται να επικεντρώνεται σε στόχους που πρόσκεινται στο στρατιωτικό κατεστημένο και τις υπηρεσίες ασφαλείας του Πούτιν, καθώς και σε επιφανή μέλη της ρωσικής βουλής.
«Η προσθήκη θα περιλαμβάνει επίσης, όπου είναι διαθέσιμες, τις πληροφορίες που απαιτούνται ώστε να ταυτοποιηθούν τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, οι οντότητες ή τα σώματα που εμπλέκονται», αναφέρεται στο έγγραφο.
«Σε ότι αφορά τα νομικά πρόσωπα και τις οντότητες, οι πληροφορίες αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν ονόματα, τόπο και ημερομηνία εγγραφής στα μητρώα, αριθμό μητρώου και τόπο επιχείρησης».
ΕΕ και ΗΠΑ συντονίζονται σε ότι αφορά την επιβολή των περιορισμών και ενθαρρύνουν και άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένων του Καναδά, της Ιαπωνίας, της Τουρκίας και της Ελβετίας, να λάβουν παρόμοια μέτρα ώστε να μεγιστοποιήσουν την επίπτωση.
Εάν η Ρωσία δεν ανταποκριθεί στην πίεση, τότε η ΕΕ, όπως έχει δηλώσει, είναι έτοιμη να λάβει περαιτέρω μέτρα, που πιθανότατα θα αφορούν ένα εμπάργκο όπλων και άλλα μέτρα που σχετίζονται με το εμπόριο, ενώ θα μπορούσε να επιβάλει κυρώσεις ακόμα και στον Πούτιν.
ΠΗΓΗ: www.euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: