ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.3.14

Οι περίεργες ..."μπίζνες" του ΙΝΕ - ΓΣΕΕ με το Ινστιτούτου Λεβί ...η στάση του ΣΥΡΙΖΑ και το παλιό δημοσίευμα της Αυγής !


 Αυτό στη εικόνα είναι το δημοσίευμα της Αυγής το 2012 ! Τώρα πως η Αυγή κάνει θέμα συνέντευξη του ΙΝΕ ΓΣΕΕ ...με τους "Λεβίδες" και φωτογραφία "καρποστάλ" οπως τα εταιρικά δελτία τύπου είναι θέμα μελλοντικής εξήγησης .



Αν "σύντροφοι" αρχίσατε από τώρα παρέα με τους ΛΕΒΙΔΕΣ ...και υιοθετείται προτάσεις σαν αυτές του Ινστιτούτου Λεβί ...και αν ο  μελοντικό σας  υπουργός Εργασίας  προέρχεται από Ινστιτούτα που κάνουν "μπίζνες" με "Λεβίδες .."θυμηθείτε τα πρώτα χρόνια του ΠΑΣΟΚ πριν και μετά την άνοδο στην εξουσία τα "αυτοδιαχειριστικά" μοντέλα ...τις 100.000 θέσεις εργασίας ( των κλαδικών στο δημόσιο) που γίνονταν 400.000 για τα δικά μας παιδιά ( και γλεντοκόπια για τους εργατοπατέρες και τα πράσινα πιράνχας)  με κάποια άλλα Ινστιτούτα Αμερικάνικα και Γερμανικά που μας οδήγησαν εδώ που είμαστε... στέλνετε τον Ελληνικό Λαο σε μελλοντική υποδούλωση και φτιάχνεται καινούργιους Σαμαροβενιζέλους !

Δεν υπάρχουν σχόλια: