ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.3.14

Νέο αντάρτικο από το ΠΑΣΟΚ στη Βουλή!


Την ώρα που μαίνεται ο «πόλεμος» στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ για τη δημιουργία της Ελιάς, ανάβουν μικρές εστίες φωτιάς και στο εσωτερικό της συγκυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, το ΠΑΣΟΚ έκανε γνωστό πως θα ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία σε άρθρο του νομοσχεδίου του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Πρόκειται για το δεύτερο «αντάρτικο» μέσα σε λίγα 24ωρα.

Είχε προηγηθεί την προηγούμενη εβδομάδα η καταψήφιση της διάταξης για τη μεταφορά των αστυνομικών διευθύνσεων, την ...............
οποία είχε καταψηφίσει το ΠΑΣΟΚ και η οποία τελικά αποσύρθηκε μετά τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για «λαθροχειρία» στη ψηφοφορία.

Το ΠΑΣΟΚ, όπως ανακοίνωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος Πάρις Κουκουλόπουλος, θα καταθέσει αίτηση ονομαστικής ψηφοφορίας στο άρθρο 8 του νομοσχεδίου του Κ. Μητσοτάκη με το οποίο καταργείται το Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας Ανθρωπίνου Δυναμικού.

Άμεση ήταν η αντίδραση του κ. Μητσοτάκη ο οποίος θύμισε πως το ΠΑΣΟΚ είχε ψηφίσει το συγκεκριμένο άρθρο στη συζήτηση του νομοσχεδίου στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής. Αργότερα μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο υπουργός, ανέφερε προς δεν πρόκειται να κάνει πίσω και να αποσύρει το νομοσχέδιο. ''Αύριο θα τα πούμε'' είπε καταλήγοντας.

Η συζήτηση του νομοσχεδίου, ύστερα από απόφαση της Ολομέλειας, θα συνεχιστεί και σήμερα προκειμένου να ολοκληρωθεί αύριο.


καφενειο

Δεν υπάρχουν σχόλια: