ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.3.14

Ε... ρε γλέντια! Τις κѠλ⓪τούμπες του ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρα τις πήρανε είδηση και στην Ιταλία και του μένουν πιστοί οι μνημονιακοί!


Από το "PRESS-GR" μέσω "Σίβυλλα"

Τσίπρας… ο Έλληνας Renzi! Κι έτσι επήλθε κι η ρήξη στον ΣΥΡΙΖΑ Εξωτερικού… 
Σημειώνει ο Νίκος Κλειτσίκας

Όταν ο Fernando Rossi επισήμανε στην ιταλική κοινή γνώμη ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι τίποτα περισσότερο από τον «Έλληνα Renzi», είχαμε επισημάνει:  «Ας ελπίσουμε να μην επαληθευθεί ο Fernando Rossi, o οποίος μετά την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Ιταλία, μεταξύ άλλων σχολίασε: «Και ποιος είναι ο Τσίπρας, για τον οποίο ο Vendola λέει πως έχει απομακρυνθεί από "την ανηλικιότητα και από τον εξτρεμισμό";
Είναι ο Έλληνας Renzi!
».

Δυστυχώς, το πολιτικό φαινόμενο του δυισμού στον ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον γεγονός.
 
Έχουμε ΣΥΡΙΖΑ Εσωτερικού και ΣΥΡΙΖΑ Εξωτερικού. Άλλα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα κι οι κωλοτούμπες καλά κρατούν με τους Σταθάκηδες και όσους χρειάζονται συνεχείς διευκρινιστικές ανακοινώσεις από την ηγετική ομάδα της Κουμουνδούρου ώστε εμφανιστούν οι συνεχόμενες φιλομνημονιακές πολιτικές που αναδύονται ταχύτατα, ως μη κατανοητές από τον λαό, αλλά...
και ταστελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Το φαινόμενο Τσίπρας εμφανίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ως μια μεγάλη καινοτομία, που μάλιστα στην Ιταλία μετατράπηκε σε κίνημα-κόμμα που μετέχει στις ευρωεκλογές με την ονομασία «Λίστα Τσίπρα για την άλλη Ευρώπη» κι οι δημοσκοπήσεις του δίνουν μέχρις και 11%. Μάλιστα, οι χειριστές της εξωτερικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ κι ειδικότερα κάποιος κ. Βασίλης Πριμηκύρης -επαναλαμβάνει στα τηλεπαράθυρα που φιλοξενείται συνεχώς κι αδιάκοπα… ως εξπέρ της ιταλικής πολιτικής κατάστασης-, δίνει με άρθρα του στηνΑυγή και την ιστοσελίδα Iskra την εντύπωση πως οι διανοούμενοι της Ιταλίας έδωσαν σάρκα και οστά σε μια νέα αριστερή προοπτική χάρις στον Αλέξη τσίπρα.
 
Λίγοι τόλμησαν στην Ελλάδα να πουν τα σύκα σύκα για το νέο ΠΑΣΟΚ που αναδύεται στον νέο ΣΥΡΙΖΑ:Συνεχίζεται η καμπάνια προώθησης του Α. Τσίπρα από τη ναυαρχίδα των μνημονίων, την κεντροαριστερή εφημερίδα "Repubblica"...
 
Ο Fernando Rossi, ιταλός γερουσιαστής στην κυβέρνηση Πρόντι (Ελιά, για να λάβουν το μήνυμα οι νεοφιλελεύθεροι του νέου ΠΑΣΟΚ), αριστερός χωρίς εισαγωγικά που τους πήρε νωρίς είδηση, γνώστης της ευρωπαϊκής κι ελληνικής πραγματικότητας, είχε αποκαλέσει τον Τσίπρα ως Renzi της Ελλάδας και τη λίστα προώθησης του Τσίπρα ως έναν νέο μνημονιακό φερετζέ στην Ιταλία.
Είχε δεχθεί κριτικές στην Ιταλία, του καταλόγισαν ότι δεν προωθεί την ενότητα της αριστεράς, όπως κι ο φιλόσοφος Diego Fusaro (Diego Fusaro: Μαζί με τον Τσίπρα; Με τίποτα!). Δυστυχώς… δικαιώνονται καθημερινά.
Ο υπόδικος Nichi Vendola... στα δεξιά του Τσίπρα (Ιταλία)

Βασικός υποστηρικτής της «Λίστας Τσίπρα» στην Ιταλία είναι ο Περιφερειάρχης της Απουλίας Nichi Vendola, από την «Ελιά» στην αριστερά του «Δημοκρατικού Κόμματος», περήφανος γκέι ο ίδιος κι υπέρμαχος των αγώνων για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, συγκρότησε τη συνιστώσα-κόμμα Αριστερά-Οικολογία, παραπέμπεται σε δίκη για καταστροφή του περιβάλλοντος από την σιδηρουργία του καρκίνου στον Τάραντα, την Ilva. Κι εκεί οι δικαστές κι εισαγγελείς δεν αστειεύονται… δεν έχει σχέση η ιταλική δικαιοσύνη με την ελληνική, αρκεί να σκεφθούμε ότι δίκασε και καταδίκασε τον πρωθυπουργό Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Ο Τσίπρας στην εκπομπή Οκτώ & μισή, φιλοξενούμενος από την Lilli Gruber (Aspen και Bilderberg) με την Barbara Spinelli της Repubblica (που περισσότερα € και χρηματοπιστωτικά λόμπυ δεν γίνεται...), μέσω Fernando Rossi

Επίσης η Barbara Spinelli, μνημονιακή δημοσιογράφος της Repubblica και σύζυγος του Padoa Schioppa, γνωστού συμβούλου του Γ. Παπανδρέου.
 
Και δεν έφθαναν όλα τα παραπάνω, αποχωρούν από το σχήμα «Λίστα Τσίπρα» ο συγγραφέας Andrea Camilleri ο φιλόσοφος Paolo Flores d'Arcais. Μπορεί κάποιος να είναι αντιμνημονιακός και να έχει καλές πολιτικές σχέσεις με τον «σοσιαλιστή» Schulz;
 
Έτσι, χθες ο Fernando Rossi επανέρχεται -δυστυχώς δικαιωμένος- κι επισημαίνει:
«Ο Vendola, παρά την παραπομπή του σε δίκη, κάνει συμφωνία με τον Τσίπρα. Μια συμφωνία που επέβαλαν αυτοί που επηρεάζουν (πολύ) και τους δύο και διευκρινίζει “Είμαι με τον Τσίπρα... αλλά όχι εναντίον του Schulz”.
Στο μεταξύ ξεκίνησαν οι φυγές από εκείνους που πίστεψαν ότι ο Τσίπρας ήταν έξω από το σύστημα, όπως προπαγάνδιζαν τα ιταλικά ΜΜΕ.
Οι τελευταίοι από τους διάσημους που εγκατέλειψαν την βάρκα Τσίπρα (πριν ακόμη από το ναυάγιο) είναι ο συγγραφέας Camilleri κι ο Flores d'Arcais.
Παραμένει στη θέση της, απτόητη η Barbara Spinelli… αν εγκαταλείψει ο Τσίπρας.
Ο  Pacifici* είναι πολύ θυμωμένος…
»
Pacifici, σιωνιστής Ραβίνος
ΥΓ. Φυσικά στην "Αυγή" δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει...
Σχετικά:

info μέσω Γρέκι

Δεν υπάρχουν σχόλια: