ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.3.14

ΗΜΕΡΕΣ ΛΟΥΚΙΟΥ ΚΟΜΟΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ. ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ



Την ίδια ώρα, ο Α. Γεωργιάδης δηλώνει στη Βουλή πως «τα λεφτά που υπάρχουν στα αποθεματικά κεφάλαια των ασφαλιστικών ταμείων δεν φθάνουν ούτε κατά διάνοια για να καλύψουν τους ανασφάλιστους».

«Η χώρα έχει μνημονιακή υποχρέωση να καλύψει τους ανασφαλίστους αλλά τα χρήματα μόλις και μετά βίας φθάνουν για τους ασφαλισμένους. Άρα ο μόνος τρόπος να καλύψουμε τους ανασφάλιστους μπορεί να γίνει από τον προϋπολογισμό, δηλαδή...
από τους φόρους», συνέχισε ο υπουργός, απαντώντας τις προηγούμενες ημέρες σε επίκαιρη ερώτηση του Γ.Λαμπρούλη του ΚΚΕ.

Θεσσαλονίκη: 60χρονη ασθενής, ανασφάλιστη, πεθαίνει αδυνατώντας να πληρώσει το χειρουργείο

Η γυναίκα είχε διαγνωστεί με ανεύρυσμα θωρακικής αορτής και έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα. Κανένα νοσοκομείο, όμως, δεν την δεχόταν καθώς δεν είχε χρήματα να πληρώσει.

Πριν από δύο μήνες η 60χρονη είχε μιλήσει για τη δοκιμασία της μαζί με άλλους ανασφάλιστους ασθενείς σε συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης (ΚΙΑ).

Πριν από κάποιες ημέρες, το ΚΙΑ κατόρθωσει να βρει νοσοκομείο για την επέμβαση, ωστόσο, λίγες μέρες πριν το χειρουργείο η γυναίκα πέθανε.

Γρεβενά: Άνδρας πεθαίνει αβοήθητος, γιατί δεν υπήρχε οδηγός για το ασθενοφόρο

Στις 28 Δεκεμβρίου, ο άνδρας από την Παλιουριά Γρεβενών αισθάνθηκε αδιαθεσία. Οι δικοί του κάλεσαν ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Δεσκάτης, αλλά η απάντηση που πήραν ήταν ότι δεν υπήρχε οδηγός.

Το τραγικό περιστατικό κατήγγειλε με έγγραφό του προς το υπουργείο Υγείας ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Παλιουριάς Αθανάσιος Μπύλλος.

Οπως επεσήμανει, εκτός του ότι δεν υπάρχει οδηγός για το ασθενοφόρο, το ίδιο το όχημα είναι παλιό και ακατάλληλο, ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς ότι πρέπει να μετακινηθεί στις χιονισμένες περιοχές των Γρεβενών, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει κίνδυνο η υγεία των πολιτών.

Α. Γεωργιάδης: «Ασθένειες, όπως ο καρκίνος, δεν θεωρούνται επείγουσες, παρα μόνο αν ο ασθενής βρίσκεται στο τελικό στάδιο»
Ας θυμηθούμε, για το τέλος, και αυτήν την απίστευτη δήλωση του Α. Γεωργιάδη στην Washington Post και μάλιστα σε μια συγκυρία, στην οποία ασθενείς και ιατρικό προσωπικό μιλούν διαρκώς για τεράστιες ελλείψεις σε αντικαρκινικά φάρμακα, αλλά και για ανασφάλιστους ασθενείς, που παραμένουν χωρίς θεραπεία. 
Από ThePressProject

Δεν υπάρχουν σχόλια: